Makyavelizm beyinli Şovenizm kafalı Oportünist BAŞKAN

Makyavelizm beyinli Şovenizm kafalı Oportünist BAŞKAN

Amaçları uğruna her şeyi feda edebilen jöle tiplerden birisi olan CHP Esenler ilçe başkanı, yaptığı örgüt toplantısında kıvırarak orada olmayanlara ileri geri konuşmalar yapması tatmin olmasına yetti ve kişilik

İlçe başkanına birileri üç gazetecinin yanında yer almasını söyledi. Kendisi ben onlara yardımcı olmam dedi. İyi ki öyle söylemiş. Ben şahsen kendisine ve yönetimine ne selam veririm ne selam alırım. Kendileri bize zerre kadar iyilik yapma girişiminde bulunursalar, şahsen retti iyilikte bulunurum ve ondan gelecek iyilik gelmez olsun. Bizler haber yaparken asla o zavallı ve siyasi ahlak yoksunlarına güvenerek yol yürümedik. Bizim olmadığımız ortamlarda yalan, yanlış kelimelerle eleştiri yapmak adamlık değildir, korkaklıktır. Yüreği yeten varsa gelir bizimle karşı karşıya alır boyunun ölçüsünü.
İlçe başkanının yanlış ve iftiralarla dolu sunumuna bencil, arsız ve amaçlarına erişene kadar düzen ve ilçe başkanı şakşakçılığı yapanlar bizleri hiç mi hiç şaşırtmadı. Onlar Makyavelizm beyinli Şovenizm kafalı Oportünistlerdirler. Bakın bu kimlikte olan başkan sevicileri… Söz Namustur, söz vermek hiçbir şeye benzemez. İlçe başkanınız “YUNAN” haberinden dolayı Göksu’yu mahkemeye vereceğinin sözünü vekil Enis Berberoğlu, ilçe yöneticileri Alikefal Akyüzlü, Yavuz Altınarık ve iki yandaş bayanın yanında söz verdi. Bekliyoruz ve söz vermek namustur dedik ama bu arkadaşlara göre ne olduğunu bekleyip göreceğiz.

Evet, İlçe başkanı sosyal demokrat olmadığı gibi dürüst dindar biriside değil, siyasi deha hiç değil, ekonomist veya hukukçu yanı yok. Mazlumun hakkını koruyan, ilçede yaşanan gelişmelere müdahil olan, olan bitenden haberi olan biriside değil. Siyasi kişiliği ikiyüzlülük ve gördüğü tanıdığı büyük insanlara hoş görünerek en yakınında olan babası bile olsa ihanet yapan, en alasından yoldaşlık hukukunu bilmediğinden arkadaşım dediklerini satan tipik düzenin çocuğudur.

CHP Esenler İlçe Başkanı kişilik olarak çok ciddi yalpalamalar yaşadığı dönemleri yaşıyor diyeceğim ama yalpasız bir gününü göremedik.  İlçe Başkanı yaptığı seçim değerlendirmesi toplantısında siyasi kavga yerine şahsı kavga yapması ile gerçek kişiliğini tamamen gözler önüne serti. Siyaset alanında kendine yer arayan Makyavelizm’in temel fikrini ve ahlakını temsil eden ağabeylerinin yolunda ilerliyor. Kendisi Esenler ilçesinde sosyal demokrasi anlayışı kirleten birisidir, Makyavel ve Şovendir.
 

CHP örgüt üyelerinin kendinden önce görev yapmış veya alanlarda parti çalışmalarına karşılıksız emek vermiş olanları yok sayarak, kendisini siyasi ekol olarak ilan etti. Ütebay ve etrafını sarmalayan yağdanlıklar nitelikli, tutarlı ve ilkeli değiller. Ütebay çok fazla hata yapıyor ve yaptığı hatalarını hep reddediyor. Başarısızlığını kabullenmiyor, başkalarının kazanımları üzerine oturmak istiyor,  siyasetende hızla çöküyor ve bunu fark ettiğinde telafi etmek için hırçınlaşıp saldırganlaşıyor hatalarını söyleyenlere ve siyasi taktik ve tezgahlar üretiyor. Kendisi hiç özeleştiri yapmıyor ve siyasetini de bu yüzden olgunlaştıramıyor. Ütebay’ların duasıyla bu işi yapmıyoruz, bedduaları ile yok olmayız.
Ben kirliliklerini yazıyorum isteyen inansın, isteyen inanmasın…


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli