Madenoğlu Veda Etti

Madenoğlu Veda Etti

Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu onuruna verilen veda yemeğinde Mahalle Muhtarlarının seçilmiş değil de atanmış memurlar gibi hizmet ürettiklerini belirtti. Hükümet konağının açılışına davet edilmezsem bile a


Haber/ Musa Bazin

Madenoğlu Veda Etti…

Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, onuruna verilen veda yemeğinde mahalle muhtarlarının seçilmiş değil de atanmış memurlar gibi hizmet ürettiklerini belirtti. Hükümet konağının açılışına davet edilmezsem bile açılışa geleceğini belirtti.

Mersin’in Mezitli ilçesine tayini çıkan Kaymakamı Nazım Madenoğlu için Esenler Kültür Merkezi’nde veda yemeği düzenlendi.
Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen veda yemeğine Esenler Kaymakamı nazım Madenoğlu’nun Belediye Başkanı Göksu, Belediye Eski Başkanı Mehmet Öcalan, Emniyet Müdürü Erhan Akgün, Bağcılar Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Sirkeci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Feyzullah sert, ESDEF Başkanı Süleyman Kahveci, İl Genel Meclis Üyesi Hilmi Işık, Belediye Meclis Üyesi Orhan Vardar, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, mahalle muhtarları, Daire Amirleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Esenlerli işadamları ile birlikte yerel basın mensupları katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğin açılış konuşmasını Esenler Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdür Vekili Saime Uygur yaptı. “Kaymakam Madenoğlu’nun Esenlere yaptığı hizmetleri anlatmaya kalksak zaman yetmez” diyen Uygur sözlerine şu şekilde devam etti;
 
“Esenlerde görev yapan personel ve yaşayan vatandaşların hepsi az veya çok Sayın Kaymakamımızı tanımaktadırlar. Sayın Kaymakamımız yaklaşık 5 yıllık görev süresi içerisinde ilçemizin her türlü ihtiyaç ve sorunları ile çok yakından ilgilenmiştir.
İlçemizdeki her vatandaşımıza, siyasi farklılıklara eşit mesafede durmuş kendisi ile görüşmek isteyen vatandaşlarımızı hiçbir zaman geri çevirmeyerek bire bir görüşmüş, sorunlarını dinlemiş ve çözmeye çalışmıştır.
Beraber görev yaptığımız Kaymakamımızın ilçemize yaptığı hizmetleri şuan burada anlatmaya kalksak zamanımız yetmeyecektir. Ben kendisine huzurlarınızda mesai arkadaşlarım adına Sayın Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diliyorum.”


Kahveci: çok önemli hizmetlere imza attı
Kahveci “Kaymakam Madenoğlu’nun yaptığı birçok hizmetlerden bahsederek, “Sayın Kaymakamımız görev süresi içerisinde Esenlerde birçok hizmete imza atmıştır. Bunlardan bazılarını sayarsak Hükümet Konağı’nın yanı sıra, okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımıza yönelik açılan kurslar, sınıflarda öğrenci mevcutlarının aşağı çekilmesine yönelik yeni dersliklerin kazandırılması ve engelli derneklerinin kurulmasına öncülük ederek engellilerimizin sokağa çıkmasını ve topluma kazandırılmasını sağlamıştır.

Biz de ESDEF olarak ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.



Güven: Esenler Halkı Asla Unutmayacak
Mahalle Muhtarları adına konuşan Turgut Reis Mahalle Muhtarı Mustafa Güven de, Kaymakam Madenoğlu’nun hizmetlerinden övgüyle bahsederek, “Kaymakamımız ilçemize gelmeden önce Esenlerin eskimez Belediye Başkanı Mehmet Öcalan Bey bana muhtarım hemşerin geliyor demişti. İşte o anı dün gibi hatırlıyorum. Bakın 5 yıl ne çabuk geçti.
Biz mahalle muhtarları gibi tüm vatandaşlarımız Esenler Kaymakamımızın ilçemizden ayrılacak olması da bizi çok üzmüştür. Çünkü kendisinin ilçemize yaptığı kalıcı hizmetler hiç kimse tarafından inkâr edilemez. Onun için Kaymakamım, Esenler sizi asla unutmayacak” dedi.


Uysal: Kubbede hoş seda bıraktı
Daire Amirleri adına konuşan Sağlık Müdürü Doğan Uysal da, Kaymakam Madenoğlu’nun kubbede hoş bir seda bıraktığını belirterek, “Şairin ifade ettiği gibi önemli olan bu kubbede hoş sedalar bırakmaktır. Değerli Kaymakamımız da bu kubbede hoş sedalar bıraktı. Ben şahsım, çalışma arkadaşlarım Daire Amirlerim adına yeni görevinizde de başarılar diliyorum” dedi.





Göksu: Teşekkür ediyoruz
Göksu “Her zaman devletin şefkat ve güler yüzünü gösteren Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum” diyen Belediye Başkanı Göksu şöyle konuştu.
“Biz kendisi ile yaklaşık 4,5 yıl beraber çalıştık. Bizim için en önemlisi şehrin heyecanını birlikte paylaşmaktı. İşte biz de şehrin heyecanını Sayın Kaymakamımızla birlikte paylaştık. Şimdi bir yerdeki hizmet süreniz bitti ve giderken arkanızdan söylenecek cümle iyi ki gitti değil, yeri doldurulamayacak bir adamdı dedirttiniz
 
Hani meşhur bir söz var ya; koltuğu dolduracak değil, yeri doldurulamayacak bir adam olmak önemlidir. Ben gerçekten devlet adabı açısından Sayın Kaymakamımızı böyle gördüm. Aynı zamanda her şeyden önemlisi bir insanın tacı, erdemi ve ahlakıdır. Bu ahlakı gördüğüm için kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.
Dürüstlük çok önemlidir.

Adalet herkes için güzel bir şeydir ancak yöneticiler için çok daha güzel bir şeydir.  Dürüstlük herkes için çok güzel bir şeydir, ancak yöneticiler için dürüstlük çok daha güzel bir şeydir. İşte bu vasıfları taşıdığı ve bizim yüreklerimizde iz bıraktığı için ben kendilerine teşekkür ediyorum. Yani bu kubbede hoş bir seda bırakmak çok önemlidir. Sayın Kaymakamım biz hep sizi güzelliklerle ve dualarla anacağız.

Madenoğlu: Hükümet Konağı’nın açılışına geleceğim
Mesai arkadaşları başta olmak üzere Belediye Başkanı Göksu’ya, Başkan Yardımcılarına, İl Genel Meclis Üyelerine, Belediye Meclis Üyeleri’ne, Sivil Toplum Örgütlerine, Siyasi Parti temsilcilerine, Mahalle Muhtarlarına, Esenler’li iş adamlarına, yerel basına ve Esenler halkına çok teşekkür eden Esenler Kaymakamı Madenoğlu ise şöyle konuştu;
 
“Muhtarlarımız hakikatten beraber çalışırken zevk aldığımız, mutluluk duyduğumuz bir hizmet grubudur. Kendileri halkımızın oyları ile gelmiş ama hiçbir zaman kendilerini seçilmiş olarak görmeyip adeta atanmış memurlar gibi hizmetten hizmete koşmakta bizlerin yanında bulunmuşlardır.

Bu arkadaşlarımız şahsiyet olarak gerçekten çok değerli insanlardır. Muhtarların hepsi benim görev arkadaşlığımın çok çok ötesinde samimi olarak görüştüğüm şahsi dostlarım olmuştur. Ben bu arkadaşlarımı asla ve asla unutamam. Kendileri hakikatten benim saygı duyduğum arkadaşlardır.
Davet edilmesem de geleceğim

Aynı zamanda bazı vatandaşlarım diyor ki, Sayın Kaymakamım Hükümet Konağı’nın temelinin atılmasının ardından her gününüzü burada geçirdiniz. Hakikatten neredeyse her gün gittik oraya. Bunun yanı sıra diyorlar ki, açılışa gelecek misiniz?  Ben de diyorum ki, her halde ilgililer davet ederler ben de memnuniyetle gelirim.

Peki ya davet etmezlerse diyorlar. Ben de davet ederler ama ola ki gözden kaçar da davet etmezlerse bile mutlaka gelirim.  Beni davet etmediler diye gitmem demem diyorum.

Şimdiden Başkanımıza ve diğer ilgililere söylüyorum; bunun mutlaka törenini yapacaklardır. Davet edeceğinize inanıyor ama beni davet etmeseniz de mutlaka gelirim arkadaşlar. Çünkü orada bu güzel binanın saygıdeğer vatandaşlarıma en kaliteli ve en güzel hizmeti verdiğini gözlerimle görmek istiyorum.

Hakkınızı helal edin
Sözlerime son verirken arkadaşlar Mersin Mezitli’de sizlerin ikinci değil, birinci evi var diyorum. Her zaman için gelin. Çünkü benim misafirim olmanız beni mutlu edecektir. Bu arada öğrendiğim kadarıyla Mezitli’deki lojmanımızda geniş ve 190 metrekareymiş. Çok rahatlıkla sizleri misafir edebiliriz.

Son olarak hepinizin bana olan haklarınızı helal etmenizi istirham ediyorum. Benim hakkımda hepinize gani gani helal olsun. Kalbini kırdığım varsa huzurlarınızda onlardan özür diliyorum. Hep mutlu ve sağlıklı olun arkadaşlar”
Konuşmaların ardından protokol üyeleri Esenlere yaptığı hizmetlerinden dolayı Kaymakam Madenoğlu’na birer plaket takdim etti. Daha sonra çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından program sona erdi.




  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı