Madenoğlu Gazetemize Ziyarette Bulundu

Madenoğlu Gazetemize Ziyarette Bulundu

Halkın Kaymakamı Gazetemizi Onurlandırdı

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

Esenler genelinde incelemelerini sürdüren Sayın İlçe Kaymakamımız Nazım Madenoğlu 7-24 Esenler Haber ailesi olarak bizleri ziyaret ederek onurlandırmıştır.

18/10/2011 Salı günü saat 11:45 te gerçekleşen ziyarette Hüseyin Koç ve çalışma arkadaşları ile uzun uzun sohbet eden Madenoğlu 7-24 Esenler Haber’e yayın hayatında başarılar diledi.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Esenler’in gündeminde olan sorunlar konuşuldu.

Esenler'e geldiği günden beri okuma yazma bilmeyenler ve engelliler için çalışmalarda bulunan Sayın Madenoğlu ile bu konu hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Esenlerin bir diğer sorunu Öğretmen ve Polis Evi'nin olmayışı, ilçeye gelen kamu çalışanlarının konuk edilmesinde güçlükler çekildiği görüşmede vurgulandı. Aynı zamanda da ilçemizde kadın sığınma evlerinin olmayışı nedeniyle ihtiyaç sahibi kadınların zorluklarla karşılaştığı dile getirildi. Bu eksikliğin hissedilmesi ve giderilmesi konusunda vatandaşların istek ve taleplerinin olduğu konuşuldu.

Birçok konuda görüş alış verişinde bulunduğumuz ve ziyareti ile bizi onurlandıran ilçe Kaymakamımız Sayın Nazım Madenoğlu’na 7-24 Esenler Haber Ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli