Maaşı 3'e katladı

Maaşı 3

Bir süredir Türkiye’nin gündemini meşgul eden ‘Çifte Maaşlılar’ kervanına Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti’ne giren Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı’da katıldı. Kurumu


Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti’ne giren Hasan Taşçı, Esenler Belediye Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra ESPER Esenler Belediyesi Personel Anonim Şirketi’nde de Yönetim Kurulu Başkanlığı yapıyor. Taşçı, diğer görevlerinin dışında sadece Maarif Vakfı'ndan 7 bin 500 TL huzur hakkı alıyor.

Hasan Taşçı kimdir?

1968 yılında doğdu. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisans, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde de doktora eğitimini tamamlamıştır.

İlim Yayma Cemiyeti’nde yurt idareciliği yapması akabinde, Dr. Taşçı, 1995 yılında İGDAŞ’ta çalışmaya başlamış ve 2006-2009 yılları arasında, aynı kurumda Satın Alma Müdürü olarak görevine devam etmiştir. Aktaş Plant’ta Genel Direktör, Esenler Belediyesi’nde Kütüphane Müdürü ve Strateji Geliştirme Müdürü olarak çalışmıştır. Halen Esenler Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Birçok sivil toplum kuruluşuna üye olan Taşçı, Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Taşçı, evli ve 4 çocuk babasıdır.
 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli