MUSTAFA KAPLAN, AKP BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNE PRANGA VURMUŞTUR'

MUSTAFA KAPLAN, AKP BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNE PRANGA VURMUŞTUR

Gelecek Partisi Esenler ilçe başkanı Mustafa Kaplan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama mesajı yayınladı. Kaplan, “Maalesef demokrasimizi ortadan kaldıran AKP iktidarı basın özgürlüğüne pr

Gelecek Partisi Esenler ilçe başkanı Mustafa Kaplan: Değerli Basın mensubu arkadaşlarımız.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun.  İmkansız şartlarda ve büyük baskılar altında emek verdiğinizi, zor şartlarda çalıştığımızı biliyoruz. Bu kötü günler geçecek. Az kaldı… Bağımsız gazeteciler özgürce haber yapacak, karanlıklar aydınlanacak, gerçekler ortaya çıkacak. Haksızlıklar son bulacak.

“AKP İKTİDARI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNE PRANGA VURMUŞTUR”
Ülkelerin gelişmesi, çağdaşlaşması yasaklarla değil, özgürlüklerle, tek adam rejimiyle değil, demokrasiyle ve adaletle gerçekleşir. Bir toplumun demokratik bir toplum niteliği kazanabilmesinde en önemli unsurlardan birisi, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini serbestçe kullanabilmeleridir. Halkın özgürce haber alması için basının özgür olması gerekir. Düşünce ve kanaati açıklama özgürlüğünün en olağan yollarından birisi ise basındır.

Maalesef demokrasimizi ortadan kaldıran AKP iktidarı basın özgürlüğüne pranga vurmuştur. Her şeyin gün ışığına kavuşturulmasına, özgürlüklere vurulan prangaların kırılmasına sayılı günler kaldığını hatırlatarak... Partim adına, halk adına ve özgür düşünce adına 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlar aydınlık yarınlar dilerim” dedi.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı