MİNİK MUHAMMED EREN KALP NAKLİ BEKLİYOR

MİNİK MUHAMMED EREN KALP NAKLİ BEKLİYOR

AHA İSTANBUL- 17 aylık minik Muhammed Eren Dönmez, doğuştan kalp kası bozukluğu hastası. 15 aydır hastanede yatan minik Muhammed Eren'in sağlığına kavuşabilmesi için kalp nakline ihtiyacı var.

MİNİK MUHAMMED EREN KALP NAKLİ BEKLİYOR
 
AHA İSTANBUL- 17 aylık minik Muhammed Eren Dönmez, doğuştan kalp kası bozukluğu hastası. 15 aydır hastanede yatan minik Muhammed Eren'in sağlığına kavuşabilmesi için kalp nakline ihtiyacı var. Ancak Türkiye pediatric kalp naklinin daha önce yapılmaması ve donör olmadığı için nakil gerçekleşemiyor.

Biricik oğlunun hastalığı ile ilgili bir açıklama yapan baba Yavuz İbrahim Dönmez: "Benim minik dünyam Muhammed Eren, 17 aylık ve doğuştan kalp kası bozukluğu var. Tek çözüm kalp nakli. 
Ancak Türkiye pediatric kalp naklinin daha önce yapılmaması ve donör olmadığı için nakil gerçekleşemiyor. Tek çözüm yurtdışında, bir nakil merkezinde nakil olması. Şuan İstanbul Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım ünitesinde. Kalp fonksiyonları bitmiş durumda neredeyse. Eğer yurtdışına gidebilirse, 3-6 ay arası bir süreçte nakil çıkma ihtimali çok yüksek. Ben Edebiyat Öğretmeniyim. Çocuğumun tedavisi için Cumhurbaşkanlığından ve Başbakanlıktan yardım talep ediyorum. Tek dileğim sesimizin duyulması ve oğlumun bir an önce sağlığına kavuşması." dedi.

Bakırköy'de bir lisede Edebiyat Öğretmeni olan Yavuz İbrahim Dönmez'le irtibata geçmek için: 0506 489 04 38




  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli