MHP'nin Yemeğinde İttifaka Tam Destek

MHP

MHP Esenler ilçe teşkilatının organize ettiği aile içi yemeği Esenler kültür merkezinde yoğun katılımla gerçekleşti. Yemekli gecede Cumhur ittifakı el ele verdi- yemin ettiler- “kazanacağız ama tüm bel

MHP’nin Yemeğinde İttifaka Tam Destek
MHP Esenler ilçe teşkilatının organize ettiği aile içi yemeği Esenler kültür merkezinde yoğun katılımla gerçekleşti. Yemekli gecede Cumhur ittifakı el ele verdi- yemin ettiler- “kazanacağız ama tüm belediyeleri kazanacağız” dediler.
 
MHP Esenler ilçe Başkanı Suat Yılmaz ve ilçe yönetiminin düzenlediği programa, Avrupa komisyon üyesi AKP Milletvekili Cemal Çetin, İl başkanı Birol Gür, Esenler Belediye Başkanı Göksu, AKP İlçe Başkanı Umut Özkan’ın yanı sıra meclis üyesi adayları ve muhtarlar katıldılar.
 
Açılış konuşmasını yapan MHP Esenler ilçe Başkanı Suat Yılmaz,”ok gibi turacağız, Esenleri kazanacağımız kesin ama İBB’yi kazanmak için çok çalışacağız. Emperyalizme karşı birlik olacağız. Turan coğrafyası, Araplar, Müslümanlar ve İslam alemi bizden umut bekliyor, bizden çare bekliyor. Karşımızda illet ittifakı var” diyerek partililerini güç birliği içinde çalışmaya, Göksu’ya destek olmaya davet etti.
 
BİZİM İLÇEMİZ ESENLER BU KADAR GÜZEL Mİ?
Esenler Belediye Başkanı Göksu’nun konuşmasından önce sine-vizyon gösterisi yapıldı. Gösteride Göksu’nun ve Esenler Belediyesinin çalışmaları biraz allandırılarak, biraz bulandırılarak izleyenlere sunuldu. İzleyenlerin kafası karıştı ve salonda bulunanlardan bazıları “bizim ilçemiz Esenler bu kadar güzel mi? Dediler.
 
ESENLERE DÜNYANIN EN AKILLI VE GÜVENLİ PROJESİ GELİYOR
Göksu“bu coğrafyanın güzelliği bizim güzelliğimizdir. Bu millet bizim milletimizdir. Mazlumla Allah arasında perde yoktur. Tarih bize yeni bir görev verdi, biz bu görevimizi yerine getirmekle sorumluyuz. Bu seçim bir beka meselesidir, biz sevdamızın üstüne giderken, en yüce sevdanız olan vatan sevgimizi, vatan sevdamızı öne koymuşuz” diyerek bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaların bir bölümünü örnek vererek katılımcılardan destek istedi. Göksu Esenlere dünyanın en akıllı ve güvenli projesinin geldiğin ve Esenlerde problemli yeri olanlara mağdur olmayacaklarının müjdesini verdi.    
 
 
 
 
 
 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı