MHP'den Emperyalizme Savaş

MHP

MHP olarak şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyoruz.

 

 

 

 

 

 www.7-24esenlerhaber.com

Esenler MHP İlçe Teşkilatının vermiş olduğu iftar yemeğine MHP Milletvekili Celal Adan, teşkilat üyeleri, kurum amirleri, öğretmenler, muhtarlar ile birlikte yaklaşık 3 bin kişi katıldı. İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan ilçe başkanı Ahmet Fidan emperyalizme değinirken, milletvekili Celal Adan’da cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kendileri sayesinde cumhurbaşkanı olduğunu söyledi.

 

Verilen iftar yemeğinin ardından konuşmasını yapmak için kürsüye gelen ilçe başkanı Ahmet Fidan şehit cenazelerine atıfta bulunarak” Biran önce milletimize ve askerimize pusu kuran hainlerin yakalanarak hesabı sorulmalıdır.

 

MHP olarak şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyoruz.

Bunun yanı sıra 19 yıl önce asrın depreminde hayatını kayıp eden vatandaşlarımızı da rahmetle anıyor ve o felaketin 6 ay içerisinde yaralarını saran o dönem görev yapan dava arkadaşlarımı da kutluyorum.  Bu vesile ile hepinizin bildiği gibi 12 haziran seçimlerinde MHP’yi baraj altında bırakmak için uğraşan hainler emellerine ulaşamadı.

 

Bakın 1071 de Alparslan, 1453 de Fatih Sultan Mehmet ve cumhuriyetin kuruluşunda ise Mustafa Kemal ve silah arkadaşları emperyalistlere hadlerini bildirdiler. Bugün ise tam tersi ülkenin kurum ve kuruluşları emperyalistlere peşkeş çekiliyor. Geçen akşam Esenler belediye başkanı ve AKP’li milletvekilleri Somali’yi tarif ettiler orada bir emperyalist sömürü var dediler. Oradaki açlığın arkasında emperyalist Avrupalılar var dediler. Maşallah yenimi uyandınız günaydın başkan.

 

Bu ülkenin kazanımlarını babalar gibi satarken bunları hiç düşünmediniz mi. Bilmiyorsanız söyleyeyim Somali’deki açlığın sebebi de haçlı zihniyetidir. Şimdi 12 Haziranda MHP’ye tezgâh ve tuzak hazırlandı. MHP baraj altında kalsın diye. Ama olmadı biz bu oyunu bozduk. Dün MHP’ye oy vermeyin diyen anlayış bugün elinde kâğıt kalem ile Esenler’de ilçe kuruyor. Ama biz durmuyoruz, çalışıyoruz. MHP ve ülkücüler şimdiden yerel seçimler için hazır olduğunu herkes bilmelidir. Çalışmalarımıza ise hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi. 

Öte yandan milletvekili Celal Adan da kısa bir konuşma yaparak 367 vesikasının kalmasına kendilerinin sebep olduğunu belirterek Abdullah Gül şuan Cumhurbaşkanı ise bizim sayemizdedir dedi.   

              



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı