MHP'den 19 Mayıs yürüyüşü

MHP

Milliyetçi Hareket Partisi Esenler İlçe Teşkilatı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde meşale yürüyüşü yaptı. Binlerce kişinin katıldığı yür&

MHP’den 19 Mayıs yürüyüşü

Milliyetçi Hareket Partisi Esenler İlçe Teşkilatı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde meşale yürüyüşü yaptı. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte iktidar aleyhine sloganlar atıldı.

Kazım Karabekir Mahallesi’nden başlayan meşale yürüyüşüne MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz ile birlikte milletvekili adayları ve partililer katıldı. Yürüyüşe çevredeki vatandaşlarda alkışlarla destek verdi.
Davutpaşa Caddesi’nin sonuna kadar yürüyen kortej daha sonra Dörtyol Meydanı’na gelerek saygı duruşunda bulunup hep bir ağızdan İstiklal Marşını okudu.



Burada bir basın açıklaması yapan İlçe Başkanı Suat Yılmaz, “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerime kutluyor, bu vatan için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizin hatıraları karşısında bir kez daha saygıyla eğiliyorum. 96 yıl önce yanan bu meşale hiçbir zaman sönmedi. Bu meşaleyi söndürmeye kalkışanlar zaman zaman ortaya çıksalar da, bu emellerine erişemeyecekler. Çünkü bu meydanda Cumhuriyet’imize ve değerlerine sahip çıkan sizleri gördükçe Cumhuriyetimizin ilelebet yaşayacağına olan inancım tamdır.” Dedi.



Daha sonra Dörtyol Meydanı’nda gerçekleştirilen havaiyi fişek gösterilerinin ardından meşale yürüyüşü sona erdi. 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı