MHP'NİN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ...

MHP

Esenler MHP İlçe teşkilatı Esenler belediyesi Kültür Merkezi'nde 04.06.2011 Cumartesi günü “Büyük Aile Yemeği “ düzenledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Esenler MHP İlçe Teşkilatı Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde 04.06.2011 Cumartesi günü saat 19:00 da başlayan “Büyük Aile Yemeği “ düzenledi.

Aile yemeğine Esenler MHP ilçe teşkilatının yanı sıra 2. bölge Milletvekili adayı Celal Adan katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan İlçe Başkanı Ahmet Fidan “ 12 Haziran genel seçimlerinde Esenlerde MHP büyük aile yemeğiydi. Bu yemekte 12 Haziran'a kadar yani MHP yi iktidara taşıyana kadar gece gündüz çalışacak olan arkadaşlarla bir araya geldik. And içtik. 12 Haziran'a kadar durmadan gece gündüz mücadele edeceğiz. Her sandıktan 1 oyumuzu kurtardığımızda bilsinler ki AKP 1 oy aşağı düşecek. Görüyorsunuz buralar doldu taştı. Herkesin gözü ışıl ışıl parlıyor. Bu parlama iktidara yürüyüşümüzdür.AKP nin de iktidardan uzaklaşmasıdır.

Ahmet Fidan daha sonra konuşmasında “ Buradaki konuşmamda Türk milleti üzerinde oyunlar oynanmaktadır. Mecliste MHP olmazsa olmazdır. Bu bölünme projesinin hayata geçirilebilmesi için MHP'yi baraj altında bırakma mücadelesi verildiği çok aleni bir şekilde ortaya çıkmıştır. Ancak bütün ülkücüler yenisi ve eskisi dünü bugünü herkes birbirine kenetlenmiş vaziyetteyiz. MHP’nin liderinin Türk dünyasını liderini dünyada ne Amerika ne Avrupa ne Talabani ne Barzani ne Erivan nede Rum Kesimi dost olmadığı kadim dostlarının bu millet bölünmez olduğu, kadim dostlarının ise sadece Türk olduğunu ifade ediyorum.

Fidan “ MHP ye gönül vermiş olan mensuplarımız olarak genel başkanımıza şu mesajı veriyorum. Biz ceketinin düğmesi olmaya, yakana ilik olmaya ayağına çarık olmaya geliyoruz. And içtik kim ne kadar uğraşırsa uğraşsın sonuna kadar yanındayız. Biz Anadoluyu karış karış geziyoruz. Bizde bu büyük mesajı İstanbul’dan vereceğiz ve inanıyorum ki Türk milleti Türkiye Cumhuriyeti devletinin bu kara günleri bir çırpıda 12 Haziran gecesinde son bulmuş olacak. 13 Haziran sabahı Türkiye’nin güneşi bu yüce milletin geleceğini istiyoruz” dedi.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli