MHP'Lİ Başdoğan: Atatürk bu ülkenin ortak değeridir

MHP

Esenler Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı birinci oturumunda İYİ Partili Meclis Üyesi Lutfi Kahveci’nin Atatürk’e yapılan hakareti kınamasının ardından, mecliste yaşanan tartışmalar üzerine gazetemize açı

Haziran Ayı 2021 Meclis Toplantısı’nın birinci oturumu tamamlandıktan sonra gazetemize açıklamalarda bulunan MHP Meclis Üyesi Oğuzhan Başdoğan, “Bu konuları fazla tartışmak istemiyorum. Ayasofya Cami İmamının söylemiş olduğu sözlere Genel Başkanımız Sayın Bahçeli gerekli cevapları verdi. Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin ortak değeridir, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu önderidir. Ülkücüler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüze yürekten bağlı olduğu gibi en yüce saygıyı gösterirler, onun izinde yürürler. Hiçbir ülkücü Atamızın çizdiği yoldan sapmaz, ülkücüler Atamıza laf söylemezler, söyleyenlere ise gerekli cevabı verirler.


CHP’li arkadaşlar Atatürk’ü bizden başka kimse sahiplenemez bir anlayışta davrandıkları için böyle tartışmalar zaman zaman oluyor. Atatürk bu ülkenin ortak değeridir, hepimizin Atasıdır. Her siyasi partide olduğu gibi CHP’de de Atatürk’ü sevmeyenler vardır ve bunlar bir elin parmaklarının sayısını geçmeyecek kadardır” dedi.


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı