MHP ve ÜLKÜCÜ HAREKET EKMELEDDİN İHSANOĞLU'NU DESTEKLEYECEKTİR

MHP ve ÜLKÜCÜ HAREKET EKMELEDDİN İHSANOĞLU

MHP Esenler ilce başkanı Suat Yılmaz Cumhurbaşkanlığı makamı, hiçbir yolsuzluğu, şaibeyi, soruşturmayı, suçlamayı ve yargılamayı kaldıracak bir makam değildir “Ekmeleddin İhsanoğlu millî mutabakat adayıdır&rd


 
MHP ve ÜLKÜCÜ HAREKET EKMELEDDİN İHSANOĞLU’NU DESTEKLEYECEKTİR
 
MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz Cumhurbaşkanlığı makamı, hiçbir yolsuzluğu, şaibeyi, soruşturmayı, suçlamayı ve yargılamayı kaldıracak bir makam değildir“Ekmeleddin İhsanoğlu millî mutabakat adayıdır” diyerek açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, “AKP iktidarının hükümet çalışmalarıyla cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasını birleştiren hukuksuz ve gayrimeşru uygulamaları karşısında tüm halkımızın birleşerek bu hukuksuzluklara dur diyeceğini herkes görecektir. Esenler İlçe Teşkilatımız millî mutabakat adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu seçim propaganda süresince yalnız bırakmayarak sokak çalışmaları yanı sıra ev ziyaretleri yaparak destek olmaya devam ediyor.

 MHP ideoloji ayrımı gözetmeksizin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Prof. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun arkasında kenetlenmiştir. Türk halkı, Cumhurbaşkanını doğrudan seçme imkânını ve fırsatını iyi değerlendirmelidir. Bu bakımdan Türkiye’nin huzurunun ve istikrarının önündeki en büyük engel Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğunu bilen her MHP’li ve ülkücünün bunun bir milli görev olduğunu en iyi bilen bir yapılanmadır. Cumhurbaşkanlığı makamı, hiçbir yolsuzluğu, şaibeyi, soruşturmayı, suçlamayı ve yargılamayı kaldıracak bir makam değildir” dedi.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli