MHP İlçe Başkanı Fidan: Fetret dönemi gibi

MHP İlçe Başkanı Fidan: Fetret dönemi gibi

Esenler MHP İlçe Başkanı Ahmet Fidan ve MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri EKM’ deki ramazan etkinliklerine katılarak dernek stantlarını da ziyaret ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 www.7-24esenlerhaber.com

Esenler MHP İlçe Başkanı Ahmet Fidan ve MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri EKM’ deki ramazan etkinliklerine katılarak dernek stantlarını da ziyaret ettiler.

Ziyaretin ardından www.7-24esenlerhaber.comadlı haber sitemize açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Fidan yapılan etkinliklerde şehitlerin anılmamasına sitem ederek sözlerine şu şekilde devam etti;

“Kültürlerin kardeşliğini bir arada yaşamanın gerekliliğini esenler halkına anlatan ve yaşatan derneklerimizi öncelikle kutluyorum. Ancak son zamanlarda yine üç şehit verdik ama burada yapılan etkinliklerde bir kez olsun şehitlerimize yönelik bir anons yapılmadığı içinde kendilerine kırgınım.

Maalesef Fetret Dönemini Yaşıyoruz

Diğer taraftan ise bir zamanların tek parti yönetim anlayışına benzer uygulamalarla karşı karşıyayız. Kimsenin konuşamadığı benim dediklerim doğrudur siz hiçbir şey bilmiyorsunuz anlayışı devam ediyor. Eline mikrofonu kim alıyorsa ne şehitlerden nede ülkedeki karışıklıkların boyutundan bahsediyor. Maalesef Fetret dönemi uygulamaları gibi bir dönem yaşatmak istiyorlar. İnşallah ile maşallah vaatleri ile ülkeyi düzelteceklerini söylüyorlar. Türkiye tarihler boyu Arap ülkelerine ve Afrika ülkelerine yardımlar yapmıştır. Ama hiçbir zaman ülke iç işlerine böyle müdahil olmamıştır. Ülkemizi yönetenler ABD’nin büyük orta doğu projesini uygulamaktan ve Bob’un eş başkanlığından vazgeçmiyorlar. Böyle uygulamalar sonunda ülkeyi büyük bir felakete götürdüklerinin de her halde farkında değiller.

Türkiye Cumhuriyeti devletini birilerinin emrinde olmadığını dünyaya anlatmalıyız. Tehlikenin ve ülkedeki kargaşanın büyüklüğünü de iktidardakiler halkımıza anlatmalıdırlar. Tehlikeninse büyüklüğüne öncelikle kendileri inanmalıdırlar.

 Ülkemizi Yönetenler Önce İç Krizi Çözsünler

Tabii komşularımızın feryadına, açlığına, karışıklığına ve kanayan yarasına duyarsız kalamayız. Ama duyarlılığımızda devlet adamlığı ve devletler hukukuna uygun şekilde yapmalıyız. Bir kırız çözerken başka bir kırız yaratmamalıyız. Ülkemizi yönetenler önce iç krizi çözsünler. Her şeyi güllük, gülistanlık görerek açlık, yoksulluk ve işsizliğin üstünü kapatamazlar. Öncelikle kendi başımızın çaresine bakmalıyız çareyi de başkalarından beklememeliyiz. Kardeşliğimizi bozmaya çalışan emperyalist ülkelerin dostluklarının da sahte dostluk olduğunu artık anlayalım”     

   



  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu