MHP Genel Sekreteri Esenler'de Ziyaretlerde Bulundu

MHP Genel Sekreteri Esenler

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Esenler İlçe Başkanı Ahmet Fidan Esenler Ortopedik Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

MHP Genel Sekreteri Esenler'de Ziyaretlerde Bulundu…

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Esenler İlçe Başkanı Ahmet Fidan Esenler Ortopedik Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.
Ziyarette engellilerin sorunları, rapor yenilemede engel oranlarının düşük gösterilmesi ve hastanelerde engellilere uygulamalar dile getirildi.

Esenler Ortopedik Engelliler Derneği ziyaretinden önce Esenlerdeki yöre dernek başkanları ile bir kahvaltıda buluşan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman hükümetin iç ve dış politikaları hakkında içine düşülen yanlışları vurguladı;

 “Ne yazık ki Türkiye bu noktada gereksiz lüzumsuz ve milletçe hepimizi endişelendiren ve üzen sorumsuzluk ve aymazlık düzeyine varan bir adım atmış. Bunun gereğini ısrarla, inatla devam ettiriyor. Adam neredeyse bölgede yalnız başına savaş çığırtkanlığı yapıyor. Son dönemde Rusya, Çin, Suriye, İran ABD bir mutabakata vardı, aklın yolu bir. Kimyasal silah varsa buyurun imhasını yapın bu konuda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız diyorlar.

Hala bizimki tatmin olmuyor. yüzbin insan öldürüldüğünü söylüyor, doğru ancak sebep olduğunuz o iç çatışmadan olduğunu biliyor musunuz? Bunları bile bile böyle bir senaryonun aktörü oluyor. Suriye’li göçmenlere oy kullandıracağı konusunda yaygın bir kanaat var. 5-6 yüz bin insana geçici vatandaşlık statüsü tanıyarak seçimlerde oy kullanma imkânı tanıyacak bir düzenleme niyetleri olduğu ifade ediliyor. Reyhanlıda şahit oldum insanlar gergin her an bir kavganın olabileceği iklim oluşmuş. Bölge insanının haklı gerekçeleri var, ticari anlamda birçok zorlukları var. İstihdamla ilgili ucuz işçilikten dolayı iş arayan vatandaşlarımızın iş bulmalarına engel bir durum söz konusu, böyle durumlarda ileride daha büyük sorunlar olabileceği endişesini taşıyoruz.

 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli