MAVİ KAPAK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

MAVİ KAPAK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Esenler PTT emekli müdürlerinden Yunus Türkölmez’in öncülüğünde ve organizasyonunda yürütülen mavi kapak kampanyasında toplanan 111 kg. kapak, İstanbul Ataköy’de bulunan Omurilik F

MAVİ KAPAK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR…

Esenler PTT emekli müdürlerinden Yunus Türkölmez’in öncülüğünde ve organizasyonunda yürütülen mavi kapak kampanyasında toplanan 111 kg. kapak, İstanbul Ataköy’de bulunan Omurilik Felçlileri Derneği Genel Merkezine bir tutanakla teslim edildi…

Daha önce topladıkları kapakları da iki posta halinde Esenler Ortopedik Engelliler Derneği’ne teslim eden, çoğunluğunu Esenler – Bayrampaşa Telekom Müdürlüğü emekli ve çalışanlarının oluşturduğu site sakinleri bu olumlu faaliyetlerini sürdüreceklerini bildirdiler.

Başakşehir Onurkent’te, BAYTEL Yapı Kooperatifi sakinleri ve komşuları tarafından Engelli Yurttaşlarımıza engelleri aşmalarında yardımcı olmak ve çevre bilinci oluşumuna bir katkı sunmak amacıyla uzunca bir süredir Mavi Kapak toplama kampanyası yürütülüyordu.

Apartman görevlisi personellerinde yoğun emek, özveri ve özen ile çalışması kampanyanın başarılı sonuçlar vermesine büyük katkısı olmuştur.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı