Listesi kabul edilmedi

Listesi kabul edilmedi

​Kadın Futbol Kulüpleri Birliği Olağan Genel Kurulu’nda gergin anlar yaşandı. Bağcılar Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Sirkeci’nin verdiği liste Divan Başkanı Hasan Şahinkaya tarafından “eksiklikler var” ger

Kadın Futbol Kulüpleri Birliği Olağan Genel Kurulu’nda gergin anlar yaşandı. Bağcılar Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Sirkeci’nin verdiği liste Divan Başkanı Hasan Şahinkaya tarafından “eksiklikler var” gerekçesiyle kabul edilmeyince, CHP’ye yakınlığıyla bilinen Yaşar Kalender yeniden başkan seçildi.


Kadın Futbol Kulüpleri Birliği Olağan Genel Kurulu 10 Temmuz Cumartesi günü Sarıyer Kireçburnu Spor Kulübü Tesislerinde gerçekleştirildi. Kongreye tek aday olarak giren Yaşar Kalender yeniden başkan seçildi.  

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yapılan oylama sonucu Divan Başkanlığına Hasan Şahinkaya seçildi. Daha sonra Başkan adayları Yaşar Kalender ve Mehmet Sirkeci listelerini Divan Başkanlığı’na verdiler. Divan Başkanı Şahinkaya’da Kalender’in listesini kabul ederken Sirkeci’nin listesini ise eksiklikler var gerekçesiyle kabul etmedi. Bunun üzerine Sirkeci ve ekibi, Divan Başkanı ve Üyelerine sert tepki gösterdiler. Tatsız görüntülerin yaşandığı kongreye tek aday olarak giren Yaşar Kalender 28 oyla yeniden başkan seçildi.     


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı