Tarih: 19.05.2019 20:08

Liderler bir araya geldi! Yok, Bunların Birbirinden Farkı

Facebook Twitter Linked-in

Törene AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi de katıldı...

BİR KEREDEN BİR ŞEY OLMAZ
İllet-Zillet- Terörist- PKK’lı - FETÖ’cu – Bölücü- Trabzonlular Yunanlı – Alçak – Müfteri – Vatan haini- Man adası – Ergenekoncu- Ocu, şucu, bucu halkı ayrıştıranlar, ayrıştırıcı dil yerine birleştirici ve kapsayıcı üslüb kullanmayanlar el ele vermişler, Samsun’da birlik olmuşlar. Ötekileştirilmek, kutuplaştırılmak, ayrıştırılmak istemeyen, bir arada yaşamak isteyenlere karşı “ENAYİSİNİZ” diyerek fotoğraflı mesaj vermişler.
Hal böyle olunca da asgari ücretlilere, işsizlere, EYT’ lilere her gün simit yemek düşüyor. Bu beylerin ocu, şucu, bucu dediklerine inanmayın, kandırılanlar “BU SEFER BİZ SİZİ KANDIRDIK” derler ve aralarında elbette anlaşırlar. Onlar için BİR KEREDEN BİR ŞEY OLMAZ. Ne olursa yoksula olur, ne olursa hedef gösterilen gazeteciye, yazara, çizere, aydınlara olur. Bunlara rağmen "Herşey çok güzel olacak"
 
AKP’nin Cumhurbaşkanının Samsun’dan satır başları
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün, 19 Mayıs'ta Samsun'dan başlayarak 29 Ekim 2023'e kadar sürecek bir dizi 100'üncü yıl etkinliğine başlıyoruz. Her gün içeride ve dışarıda ülkemize kurulan bir tuzağı bozuyor, daha güçlü bir gelecek için azmimizi yeniliyoruz. 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim ruhu; 82 milyon nüfusuyla ülkemizin her köşesinde yaşıyor" dedi. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları: "Siyasi partilerimizin saygı değer başkanları, aziz milletim, değerli samsunlular, sevgili gençler sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. Sizlerin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı tebrik ediyorum. 
Kurtuluş mücadelesinin ilk adımının atıldığı Samsun'daki törenlere Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli de katıldı.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —