LÜTFİ KAHVECİ ESNAFA DESTEK İSTEDİ! TEKLİF KABİNEYE SIZDI

LÜTFİ KAHVECİ ESNAFA DESTEK İSTEDİ! TEKLİF KABİNEYE SIZDI

İYİ Parti Esenler Belediye Meclis üyesi Lütfi Kahveci Esenler Belediye Meclisi Mayıs ayı birinci birleşiminde meclise sunduğu öneri AKP’lileri şaşırttı.

MECLİS ÜYELERİNDEN FİLİSTİN’E YARDIM
Esenler belediye meclisinde Mayıs ayı toplantısının 1. Birleşimde iktidarla muhalefet, önce birlik mesajı verdi sonra ise karşılıklı söz düellosu yaptı. Esenler belediye meclis üyeleri Filistin’e birer aylık harcırahlarını bağışlama kararı aldı. Bu olumlu kararın alınmasının hemen sonrasında, karar birlikteliği yerini ayrışmaya ve sert tartışma ortamına bıraktı.

Gündem dışı yapılan konuşmalarda İYİ Parti Esenler Belediye Meclis üyesi Lütfi Kahveci, AKP’lilerin beklemediği bir çıkış yaptı.

KAHVECİ: ESNAFA DESTEK VERELİM
Kahveci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kabine Toplantısı'nın sonucunu beklemeden ve Cumhurbaşkanından daha erken davranarak bir teklifte bulundu. Esenler meclisine; gelin bir yiğitlik yapalım, bazı ilçe belediyelerinin yaptığı gibi bizlerde esnaflarımızın zor günlerde yanında olduğumuzu göstererek belediye bütçesinden esnafımıza destek olalım. Esnaf vatandaşlarımıza maddi yardımda bulunalım” dedi
Bakalım Kahveci’nin bu önerisine meclisin bir sonra ki toplantıda ne gibi cevap gelecek.

“LÜTFİ KAHVECİ’NİN TEKLİFİ KABİNEYE SIZDIRILDI MI?”
Kahveci’nin Esenler meclisindeki bu teklifinden saatler sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından millete sesleniş konuşması yaptı. Konuşmasında esnafa destek müjdesi verdi. Esnafa hibe desteği verilecek dedi. Bu demek oluyor ki Kahveci’nin teklifi TBMM’ine ve Erdoğan’ın kabine toplantısına birileri tarafından sızdırıldı.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı