Kuzu: Şu An ki Aklım Olsa Böyle Bir Çeteye Asla Destek Olmazdım

Kuzu: Şu An ki Aklım Olsa Böyle Bir Çeteye Asla Destek Olmazdım

AKP Esenler eski belediye meclis üyesi Mustafa Atılgan’la “7-24 Esenler haber stüdyomuzda” AKP’li Burhan Kuzu’nun kendisini dolandırdığını, oğlu Salih Atılgan’ı darp ettirdiğini, davanın ret edilmed

Mustafa Atılgan,” Sayın Kuzu, sosyal medya yolu ile bizlere hakaret ediyor, “Adliye Bizim Elimizde, İstediğin Savcıya Git, Bize Hiçbir Şey Yaptıramazsın, İstanbul’da Adamlarım Var Gelir Sizin Kafanızı Gözünüzü Kırarız, Bizlerle Uğraşmanın Ne Demek Olduğunu Görürsünüz” şeklinde sözlerle bizleri tehdit ediyor, hakaretler yapıyor.  Ben ve oğlum bu davayı sonuna kadar götüreceğiz. Kuzu’nun bu söylemlerinden korkmuyoruz. Burhan Kuzu, basına verdiği beyanlarda kafa karıştırarak yaptığı dolandırıcılığın üstünü örtmeye, işlediği günahları gizlemeye gayret ediyor.  Davayı ret ettiğini söylüyor ama davanın ret edilmediği gibi oğlum Salih Atılgan ve ben Burhan Kuzu ve Burhan Kuzu’ya yardım eden kişiler hakkında yeni bir dava açtık. Dava  Bakırköy ve Çağlayan adliyesinde iki dava olarak devam ediyor, biz adalete sığındık. Perşembe (11.12. 2019) günü avukatlarımla davanın takibi için adliyede şikayetçi oldum.

KUZU: ŞU AN Kİ AKLIM OLSA BÖYLE BİR ÇETEYE ASLA DESTEK OLMAZDIM
Mustafa Atılgan,” Kuzu, konuştukça batıyor ve her konuşmasında kendisinin suçluluğunu, işlediği suçları kendi ağzından dinliyoruz. Kendi kendini deşifre eden adam kim diye sormanıza gerek yok! Bakınız ne diyor,”ben Kaddafı’nın parasını Türkiye’ye getirmek için uğraştım. Bu iş için para verenlere parayı getirdiğimizde on katı hatta yirmi katı bile vereceğiz. Ancak tüm uğraşlarıma rağmen bu parayı Türkiye’ye getiremedim. ŞU AN Kİ AKLIM OLSA BÖYLE BİR ÇETEYE ASLA DESTEK OLMAZDIM” diyerek hakkındaki isnatların haklı olduğunu, yani Burhan Kuzu’nun bizi dolandırdığını anlatmaya gerek kalmıyor.

“SOSYAL BİR TECRİTLE KARŞI KARŞIYAYIZ”
Mustafa Atılgan,” Davacı olduğum Burhan Kuzu’nun şahsıma yönelik tehdit ve hakaret içeren davranışları sonucunda, özel ve kamu sektöründe teşriki mesai yaptığım kişiler bana selem vermedikleri gibi “Burhan Kuzu’yu nasıl şikayet edersin sitem ediyorlar, bana sahtekar, dolandırıcı muamelesi yapmaya başlamışlardır. Ben ve oğlum Salih Atılgan, sosyal bir tecritle karşı karşıyayız.

“MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇTIK”
Mustafa Atılgan,” Kuzu, sahip olduğu kurumsal güç ve saygınlığı ile bizim nezdimizde çiddi bir güven oluşturmuş, bu güven neticesinde bahsedilen hayali bir projeye yaklaşık 300.000 TL gibi finansman sağlamamıza, banka hesaplarımızı ve ticari itibarımızı kullandırmamıza neden olmakla bize zarar vermiştir. Ayrıca Kuzu bu olayın adliyeye yansıması üzerine medya üzerinden yaptığı aleni tehdit ve hakaretlerle, sosyal ve ekonomik bir boykotla karşı karşıya kalmamıza neden olmuştur. Bizlerin maddi ve manevi anlamda telafisi imkansız zarara girmemize sebep olmuştur. Bu nedenlerden dolayı kendilerinden davacı olduk, maddi ve manevi tazminat davası açtık” dedi ve bu dava çok su kaldırır diyerek sözlerini tamamladı.



AKP’li Esenler belediye başkanı aynı zamanda AKP’nin İBB gurup başkanı Göksu’nun bu konuları bildiği halde ve Esenler’de siyaset yapan AKP ve diğer siyasilerin seslerinin çıkmaması “KORKULARINDAN” olacak. Kimlerden neden korktuklarını elbette açıklayacağız. Özellikle haktan, adaletten söz eden, her yapılana müdahil olan Sayın Göksu’nun bu konuda neden şov yapmadığını nedenleri ile yazacağız.

 
 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı