Kütahyalı'ya kınama ve suç duyurusu

  Kütahyalı

Televizyonu meczubu Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV’de canlı yayınlanan spor programındaki sözlerine tepkiler dinmek bilmiyor. Rumeli Balkan Federasyonu Yönetim kurul Başkanı Ayhan Bölükbaşı, yönetim ku

 
Kütahyalı’ya kınama ve suç duyurusu
 
Televizyonu meczubu Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV’de canlı yayınlanan spor programındaki sözlerine tepkiler dinmek bilmiyor. Rumeli Balkan Federasyonu Yönetim kurul Başkanı Ayhan Bölükbaşı, yönetim kurulu adına sert bir kınama yayınladı. Bölükbaşı Savcıları göreve davet etti.
 
İYİ Parti kurucularından, duayen siyasetçi Rumeli Balkan Federasyonu Yönetim kurul Başkanı Ayhan Bölükbaşı,” Beyaz TV’de Boşnak kardeşlerimizin adını iğrenç bir benzetmeyle ağzına alan sözde gazeteci Kütahyalı’yı  “Nefretle!!!” kınıyoruz.  Balkanlar’ın beyaz zambakları olan, İslam’ın balkanlardaki bekçilerine, Boşnak kardeşlerimize, EVLADI FATİHA’N torunlarına yapılan bu terbiyesizlik karşısında Savcıları göreve davet ediyoruz… Kütahyalı’nın sarf ettiği bu sözler milli ve dini değerlerimize kesinlikle uymamakla birlikte kelimenin tam anlamı ile ırkçılıktır. Bu sözler küçümseyiciliğin, tahrik ediciliğin, terbiyesizliğin ürünüdür ve nefret ile hakaret içeriklidir.” diyerek kınayan açıklamada bulundu.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı