Korku İmparatorluğunu Yıktık -Vatandaşların Umudu Olduk

Korku İmparatorluğunu Yıktık -Vatandaşların Umudu Olduk

İyi Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, “korku imparatorluğunu yıktığımız gibi vatanın ve vatandaşların umudu olmuş bir partiyiz Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti den Gelecek Partisine geçişler olduğu

Ömer Kara: Öncelikle yeni kurulan Gelecek Partisine başarılar diliyorum. Türk demokrasisine katkı sağlayacaklarından da şüphem yok.

“KORKU İMPARATORLUĞUNU YIKTIK -VATANDAŞLARIN UMUDU OLDUK”
Kara: İyi parti günden güne yükseliyor, yeni katılımlarla büyüyor, güçleniyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in özverili çalışmaları, dik duruşu ve tüm halkımıza verdiği güvenle yaşanan korku imparatorluğunu yıktığı gibi vatanın ve vatandaşların umudu olmuş bir partiyiz. Bizler biliyoruz yolumuz uzun, yorucu ve meşakkatli bir yoldur. Amacımız ülkemizi ve ülke insanımızı refaha mutluluğa ulaştırmaktır. İyi parti Mazlumun, haklının yanında, zalimin karşısında olduğu için birileri bu duruşumuzdan rahatsız, birileri günden güne yükselişimizden korkuyor.

“İYİ PARTİDE ŞAHSİ MENFAATÇİLERE YER YOK”
İYİ Partiye beklenti için gelmiş ve yer edinmeye çalışmış birileri olabilir ama İyi partinin kuruluş felsefesinde ve yol haritasında bu anlayışta olanların yeri olamaz. Bazı kişiler şahsi menfaatlerini düşünerek partimize gelmiş ama aradıkları o ortamı bulamadıklarından, onlara o imkanlar verilmediğinden ayrılmışlardır. Gelecek Partisi kurulmadan Partiden istifaları söz konusu olmuştu. Yani bu kişiler zaten istifa etmişlerdi ve istifa ettiklerinde Gelecek Partisi kurulmamıştı. Aynı şekilde yönetim kurulundan istifa eden arkadaşımızın da istifa nedenini yakınen biliyoruz. Bu konuda ayrıntıya girerek arkadaşımızı zor durumda bırakmak istemiyorum.

Ben İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı olarak bu arkadaşlarımıza,  geçmişte partimize verdikleri katkı için teşekkür ediyorum. Çıktıkları yolda kendilerine başarılar diliyorum. Birçoğu ile hala abi kardeş hukuku ile görüşüyoruz ve görüşeceğiz. Siyasetin ayrıştırıcı diliyle değil birleştirici ve ortak paydalarda buluşulabilecek yönleriyle bir araya gelebileceğimizi düşünüyoruz, çünkü biz iyileriz, İYİ Partiyiz.

Gelecek Partisini Kuran ve teşkilatlanmasında görev alan kişilerin tamamı, Başta Başbakanlık ve AKP Genel Başkanlığı yapmış, Sayın Ahmet Davutoğlu da dahil neredeyse kadronun tamamının AKP kökenli olduğu bilinmesine rağmen, birileri halkımızın kafasını karıştırmak ve algı oluşturmak için AKP den değil de İYİ Parti den istifaların olduğunu söylemesi koca bir yalandır. Böyle maksatlı beyanda bulunanları anlıyorum İYİ Partinin yükselişini hazmedemedikleri gibi korkuyorlar…

 Bu tür küçük ve basit hesapları yapanların hesaplarını İYİ Parti bozar, Genel Başkanlar ve Genel Merkezler arasında kurulan iyi ilişkiye zarar vermek isteyenleri kınıyorum, onları siyasi ahlaklı olmaya davet ediyorum.

İYİ Partinin yükselişini, artan üye sayımızdan ve yapılan anketlerden görüyoruz. Biz küçük hesaplar peşinde değiliz, kimsenin küçük hesaplarının içinde de olmayız. Biz ülkemizi yönetmeye talibiz. Ülkemizde yaşanan ekonomik ve sosyal sorunlar dahil bütün meselelerine çözüm önerisi olan tek partiyiz. Biz eleştirdiğimiz konularda sadece eleştirmek için değil, eleştirdiğimiz konularda çözüm önerisi sunan ve olması gerekeni kimselere eyvallah etmeden söyleyen ve Korku imparatorluğunu yıkmış bir partiyiz”


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli