Kolan Hastanesinden Engellilere Şefkat Eli

Kolan Hastanesinden Engellilere Şefkat Eli

Bayrampaşa Kolan Hastanesi, Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Güvenlik Günü dolayısıyla empati etkinliği düzenledi.

Kolan Hastanesinden Engellilere Şefkat Eli

Bayrampaşa Kolan Hastanesi, Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Güvenlik Günü dolayısıyla empati etkinliği düzenledi.
 
Bayrampaşa Kolan Hastanesi yetkililerinin haftalar öncesinden yaptıkları çalışma ile, İstanbul’un değişik ilçelerinden davet edilen ve tüm masrafları Kolan Hastanesi, tarafından karşılanan Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Güvenlik Günü empati etkinliği tüm hastane personelinin katkıları ile gerçekleşti.
 
Hastaneye davet edilen görme engelli vatandaşlar öncelikle güler yüzlü hastane personeli tarafından sevgi ve şefkatle karşılandılar. Daha sonra tek tek hastane doktorlarının muayenesinden geçtiler. Doktor kontrolleri yapılan görme engelli vatandaşlar, kendilerine sunulan ikramlarını afiyetle yediler. Ardından tüm hastane personeli, Görmeengelli vatandaşların yaşamına dikkat çekmek için gözünde siyah kurdela, elinde bastonla engelli vatandaşlarımızla kol kola girerek yürüyüş yaptılar.
 
Bayrampaşa Kolan Hastanesinin işletme direktörü Esra Demir "Görme engelli yurttaşlarımızla birlikte yürüyüş yaptık.  Gözlerimizin şöyle bir 15 saniye kapattığımız zaman görme engelli yurttaşlarımızın neler hissettiğini gerçekten hissedebildik. Hastanemiz, ayrım yapmadan tüm engellilere destek veriyor ama bugün görme engellilerimize özel olarak ilgi gösterdik. Bugün onların günü ve aynı zamandaDünya Beyaz Baston Görme Engelliler Güvenlik Günü.. Benim, bütün yurttaşlarımdan ricam bütün engelli yurttaşlarımıza destek verelim ve ihtiyaçları olan sevgiyi ve şefkati onlardan esirgemeyelim. Bu nedenle bugün ise görme engelli yurttaşlarımıza daha fazla destek verelim diye böyle bir etkinlik yaptık. Farkındalık yaratarak engellilerimize bir katkıda bulunmak istedik" dedi.


 
 
 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli