Koç'un Torunu Koç Gibi

Koç

Esenlerin sevilen simalarından Gazeteci Hüseyin Koç’un torunu Hüseyin Akif Koç başarıları ile alesinin gurur kaynağı oldu.

Koç’un Torunu Koç Gibi…

Esenlerin sevilen simalarından Gazeteci Hüseyin Koç’un torunu Hüseyin Akif Koç başarıları ile alesinin gurur kaynağı oldu.

26-30 Eylül 2018 tarihleri arasında 565 sporcunun katıldığı 13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda mücadele eden Akyazı Badminton takımı sporcusu Hüseyin Akif Koç, tek erkeklerde Türkiye şampiyonu oldu. Koç çift erkeklerde de Karamanlı Melih Kaan Yavuz’la birlikte şampiyon olarak zoru başardı.

Bu sonuçlarla Hüseyin Akif Koç, Ekim ayında Bulgaristan’da yapılacak olan Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.

Milli antrenörlerden Adnan Bak ve Duygu Kar, antrenör sıralamasında da 6. sırayı hak ederek Akyazı’ya  2 kupa ve 2 altın madalya ile döndüler..

Küçük yaşlardan beri elde ettikleri başarı ile Badminton Federasyonu yetkililerinin dikkatlerini üzerinde toplayan sporcular, nihayet hak ettikleri yere geldiler.

Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, başarının mimarları olan antrenörler ve sporcuları tebrik ederek önümüzdeki günlerde Bulgaristan’da yapılacak olan Balkan Şampiyonası’nda sporculara başarı dileklerinde bulundu.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli