Koç Platinle Yaşamaya Mahkum Edilmiş Parti ‘'GAZİ' sidir

Koç Platinle Yaşamaya Mahkum Edilmiş Parti ‘

Usta,” İsmi partisi ile özdeşleşen Hüseyin Koç’un istifasına elbette üzüldük, kabullenemedik. Hüseyin Koç ‘un çok sevdiği, evi gibi, yuvası gibi gördüğü, her şeyiy

Koç Platinle Yaşamaya Mahkum Edilmiş Parti ‘’GAZİ” sidir
Usta,” İsmi partisi ile özdeşleşen Hüseyin Koç’un istifasına elbette üzüldük, kabullenemedik. Hüseyin Koç ‘un çok sevdiği, evi gibi, yuvası gibi gördüğü, her şeyiyle tüm emeğini verdiği, bedenini, maddi manevi her şeyini verdiği partisinden ayrılmasına giden süreç benim partide disipline verilmemle başladı” dedi.
 
Serkan Basut
Usta, ‘’Hattı müdafaa yoktur, sath-ı müdafaa vardır.,, sözü Atamız Mustafa Kemal’ in emperyalizme karşı verdiği amansız mücadeledeki en önemli sözlerinden biridir.
 
“Bizler solcuyuz, sosyalistiz. Bizim ilkelerimiz vardır”
 Ben ve yoldaşlarım bu sözün anlamını çok iyi bilirler. Bizler solcuyuz, sosyalistiz. Bizim ilkelerimiz vardır. Bizler bir siyasi harekette, bir dernek veya STK ‘lardaki oluşumlarda yer alırsak bir sebebi vardır. Mücadelemize ilkelerimizden taviz vermeden orada devam etmek istediğimiz için oradayızdır.
Hüseyin Koç, namı diğer  ‘’kobra,,  CHP ‘den istifa etti. Birileri sevinmiştir. Çokları ise, bir sosyalist dava insanının kırılmışlığına üzüldüler.  Evet, kırılmışlığına diyorum. Özellikle bu kelimeyi kullanıyorum. Bunu yoldaşlarının kendisini mücadelesinde yalnız bıraktıklarını, gerekli tepkiyi vermediklerini gördüğümden, düşündüğümden söylüyorum. Yoldaşları onu yeterince anlamadılar.
Hüseyin Koç ‘un çok sevdiği, evi gibi, yuvası gibi gördüğü, her şeyiyle tüm emeğini verdiği, bedenini, maddi manevi her şeyini verdiği partisinden ayrılmasına giden süreç benim partide disipline verilmemle başladı.
 
Koç ve Gürsoy Haksız Bir Kararla Ceza Aldılar
Bilindiği gibi ben 07.08.2017 tarihinde CHP Esenler ilçe başkanı ve yöneticileri tarafından 544 parselle ilgili rüşvet yediğim  (özellikle böyle diyorum. Çünkü disiplin kurulunda sözlü olarak öyle ifade veriyorlar. Fakat disiplin kurulu bu ifadeyi yazmaya utanıyor.) gerekçesiyle disipline verilmemle Hüseyin Koç bana yapılan bu haksız iftiraya karşı son gücü ile savunma yapmaya çalışmasıyla başladı. Süreçle ilgili sürekli olarak bana bu haksızlığın yapılmaması için her platformda, gerek il başkanı, gerek il yöneticileri, gerek ilçe başkanı, gerek ilçe yöneticileri gerekse de partinin üst düzey ileri gelenleri ile kişisel ilişkilerini de kullanarak mücadele ederken bir taraftan da 7-24 Esenler Haber portalında kamu oyunu bu konuda haberdar etmek maksadıyla yazıları ile benim haklı olduğumu, bana haksız yere iftira ve çamur atılmaya çalışıldığını, onur cellatlığı, itibar cellatlığı yapılmaya çalışıldığını anlatmaya çalıştı.
 
“İftira Ve Onur Cellatlığı Yapanları Asla Af Etmeyeceğim”
Bir yılı aşkın süreç sonunda ben YDK ( yüksek disiplin kurulu)tarafından 06.04.2018 ‘ de aklandım. Tüm cezalarım kaldırıldı. Fakat Hüseyin Koç benim haklılığımı savunurken 1 yıl partiden ihraç cezası aldı. Ben aklandı isem Hüseyin Koç ‘un bu süreçte mücadelesinde haklı olduğu benim YDK ‘dan aklanmamla kanıtlamış olduğu halde anlayamadığımız, hiçbir mantık sınırlarına koyamadığımız haksız bir kararla ceza almıştır.Hasan Gürsoy'da 7-24'ün editörü olması sebebiyle 1 yıl kınama cesası almıştır.Bunları hiç bir mantık sınırları içine koymamız mümkün değildir. Benim tedbirim ve cezamın kaldırılmasından sonra beklentim iftira ve onur cellatlığı yapanların af ve özür borçlarını ödemeleriydi. Fakat onlar benden özür dilemedikleri gibi bir de kendisinden de özür dilenmesi gereken Hüseyin Koç ‘u ( çünkü ‘’galiptir bu yolda mağlup olan,, sözünden dolayı) daha cezası bitmeden ki cezası ‘’03.10.2018  tarihinde sona erecekti.,, bu defa iki yıl partiden ihraç istemiyle tekrar disipline verdiler.Bu süreçte yine yoldaşlarından yeterli desteği bulamaması ‘’kobra,, yı partiden ayrılmaya iten nedenlerin başında gelmektedir.
 
Hüseyin Koç ‘un Yaptıklarının Binde Birini Yaptınız mı Acaba?
 Hüseyin Koç ‘u bu partide cezalandırılması gereken biri gibi görenler ve cezalandıranlar siz bu parti için Hüseyin Koç ‘un yaptıklarının binde birini yaptınız mı acaba. Ben yaptığınıza inanmıyorum. Çünkü yaptıklarınızı ve Kobra’nın yaptıklarını bire bir görenlerdenim. Bu adam 60 yaşını aşmış biri olmasına rağmen partinin bayrağını asayım derken 5 m yükseklikteki ağaçtan düşmüş ,yaralanmış, kolunda platinle yaşamaya mahkum edilmiş parti ‘’GAZİ,,sidir. Sizin gazilere vefanız bu kadarmış. Anladık.
 Bu adam gerek seçimlerde gerekse de seçim sonrasında her platformda partisinin görüşleri doğrultusunda çalışırken ben hiç birinizi oralarda göremedim.
 
 “Kobra solcudur. Sağ yelpazede yer almaz”
Sizler seçim zamanı milletvekilleri geldiğinde ortaya çıkan milletvekilleri ile resim çektiren, selfi çektiren, milletvekilleri gidince ortadan kaybolan, milli bayramlarda; o da yönetim kurullarınızın yarısının bile katılımı olmadan çelenk koymanın dışında ortada görünmeyenlersiniz.
Sizler ‘’Kobra’nın bu partiden ayrılmasına sebep olanlar Atatürk’ün CHP’sinin zerre kadar yanından bile geçemezsiniz. SEVİNMEYİN. Kobra istifa edince bu CHP için kazanç değil kayıptır. Başarılı yöneticilik dediğin bir yoldaşı kaybetmek değil kazanmaktır. Sizler bu tavrınızla CHP Esenler ilçe tarihinde bir kara  leke olarak kalacaksınız.
Kobra solcudur. Sağ yelpazede yer almaz. İstifa etti ama solculuktan da istifa etmedi ya. O yine sol politikalar safında yer almaya devam edecek ama sizler ne yapacaksınız ben söyleyeyim. Ben sizlerin ne yapacağınızı yaptıklarınızdan biliyorum. Mikro milliyetçilik, mezhepçilik adına CHP politikalarının tersine davranmaya devam edeceksiniz.
 
“Yaklaşan yerel seçimlerde liste pazarlıkları yapıyorlar”
Sizler 3-5 kişiyi geçmeyen dar çevrenizle partimizi küçültmeye devam edeceksiniz. Yoldaşlarınızı yok sayacaksınız. Yaklaşan yerel seçimlerde liste pazarlıkları yapacaksınız. Emperyalizmin gırtlağımızı sıktığı şu günlerde mücadele adına pratik hiçbir eylem yapmayacaksınız. Sizlerin buna yüreğinizin yetmeyeceğini ben adım gibi biliyorum. Sizler bana yaptığınız iftira ile anılacaksınız. Ben sizleri iftiracı, müfteri ilan etmiştim. Aranızdan birinin de yüzüne söylemiştim. Ama bakıyorum bu sözler sizleri durdurmaya yetmedi.
Sizler solcu değilsiniz. Kendinizi kandırmayın. Bence ait olduğunuz yere gidin. Partimizi rahat bırakın. İşgal ettiğiniz yerlerden inin ya da gerçek CHP'li gibi davranın. Son söz tarih sadece bedel ödeyenleri yazar.

 

  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli