Kıvırcık Ali'yi, Esenler Özlemle Andı

Kıvırcık Ali

Kıvırcık Ali’yi, ölüm yıl dönümünde Esenler Kadir Topbaş kültür merkezinde Hüseyin Uğurlu’nun gerçekleştirdiği konserle Esenlerliler hüzünle, özlemle andı…

Kıvırcık Ali’yi anma etkinliğine katılım yoğundu. Sanatçının hayat hikayesini içeren videonun paylaşıldığı programda, Kıvırcık Ali’nin Kızı  Ecem Gül Özütemiz ve Esenlerin sevilen sanatçısı Hüseyin Uğurlu, Kıvırcık Ali’nin sevilen şarkılarını seslendirdiler.

Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen anma programına, CHP Esenler ilçe başkanı ve yönetimi duyarsız kalırken ve anma etkinliğine katılmazlarken, Esenler halkı salonu doldurdu.
 
Esenler Belediyesinin derneklerden sorumlu başkan danışmanı Mehmet Kaya, “Kıvırcık Ali bu toplumun bir değeriydi. Kendisini çok yakinen tanıyan birisi olarak bu akşam elbette üzgünüm, hüzünlü bir gece yaşıyoruz. Saygı duyduğum bir sanatçının anılmasına katkı sunan belediyemize, kültür AŞ müdürümüze ve bu salonun hazırlanmasında emeği olan herkese teşekkür ederim” dedi.

9 yıl önce bir trafik kazasında yaşamını yitiren Türk Halk Müziği'nin önemli seslerinden Ali Özütemiz'in (Kıvırcık Ali), “vasiyetim iki kuzum; biri oğlum biri kızım” dediği çocuklarından kızı Ecem Gül Özütemiz, sahnede söylediği türkülerle izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Ecem Özütemiz, “babamın izinden yürüyorum, ona ve ülkeme layık olmaya çalışıyorum” dedi.

 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli