Kitaplaştılar' Karadeniz Soldan Dalgalanır'

Kitaplaştılar

Gazeteci, köşe yazarı ve Esenler Time gazetesinin imtiyaz sahibi Erdoğan Aksu ve siyasetçi Muharrem Erol, bugüne kadar kitapsızlıklarına” Karadeniz Soldan Dalgalanır” isimli kitabı yazarak son vermiş oldular.

KitaplaştılarKaradeniz Soldan Dalgalanır”

Gazeteci, köşe yazarı ve Esenler Time gazetesinin imtiyaz sahibi Erdoğan Aksu ve siyasetçi Muharrem Erol,  bugüne kadar kitapsızlıklarına” Karadeniz Soldan Dalgalanır” isimli kitabı yazarak son vermiş oldular.
 
İki yazar arkadaşım birilerine kızarak veya tüzenin çarpıklığına inat olsun diye ” Karadeniz Soldan Dalgalanır” kitabını çıkarttı. Özellikle Karadenizlilerin ve Türkiye’deki solcuların kendinde ve bu kitapta bir şeyler bulabileceği bir eser ortaya çıktığını düşünüyorum.
 
“Karadeniz Soldan Dalgalanır”isimli kitapta birçok konuyu öyküleştirerek Karadeniz’in derinliklerine inen yazarlarımız, Karadeniz’in doğasını, şartlarını, fıkralarını, insanını ve yaşam koşullarını güzel bir dille işlemişler. Yine kitapta Karadeniz’in yetiştirdiği ve halkımızın yarınları adına genç yaş da bedenleri toprağa düşen yiğit yurtsever devrimci gençlerin onurlu mücadelelerini yad etmelerini bulacaksınız. Notlarını öyküleştirip kitaplaştıran bu iki devrimci kardeşimi kutluyor medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum.
  
Herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bir eser ortaya çıktığını notları öyküleştirerek hazırlanan bu kitap hem kendinden hem de yazarlarından çok söz ettirecek diye düşünüyorum.


 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı