Kimsesizlerin Sesi Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı!

Kimsesizlerin Sesi Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı!

Hakarete, adaletsizliğe, haksızlığa, ayırımcılığa uğrayan, özgürlükleri ellerinden alınanların mücadelesi için, Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı. Üzerinde yaşadığımız coğrafyadaki ortak yaşamın gelişme

Kimsesizlerin Sesi Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı!
Hakarete, adaletsizliğe, haksızlığa, ayırımcılığa uğrayan, özgürlükleri ellerinden alınanların mücadelesi için, Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı. Üzerinde yaşadığımız coğrafyadaki ortak yaşamın gelişmesine katkı verecek projeleri desteklemeyi, bu amaçla faaliyet gösteren kişi ve kuruluşlarla işbirliği yapmayı hedefleyen Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı ana hedefleri doğrultusunda, öğrencilere burs vermeyi, yaşlılara yönelik olarak huzur evi açmayı programına almış durumda. 


Birlikte, barış içinde ve dayanışmayla yaratılacak bir dünya özlemini yaşama geçirmek için kurulan vakıf, hedeflerine ulaşmak için ilk adımını atıyor ve faaliyet merkezi ile etkinlik alanını hizmete açıyor. 
Uzun ve özenli bir hazırlık aşamasından sonra Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı, faaliyet merkezi ile etkinlik alanını geniş kitlelerle buluşturuyor. 
İstiklal Caddesi üzerinde bulunan tarihi Suriye Pasajı‘nda faaliyete geçecek olan vakıf, barış ve dayanışma odaklı projeler üreterek çalışmalarını sürdürmeyi planlıyor.

Üzerinde yaşadığımız coğrafyadaki ortak yaşamın gelişmesine katkı verecek projeleri desteklemeyi, bu amaçla faaliyet gösteren kişi ve kuruluşlarla işbirliği yapmayı hedefleyen Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı ana hedefleri doğrultusunda, öğrencilere burs vermeyi, yaşlılara yönelik olarak huzur evi açmayı programına almış durumda. 
Etkinlik alanında ise henüz ünlenmemiş müzisyenleri, sanatseverlerle buluşturacak olan vakıf etnik müzik performanslarına, kişisel gelişim söyleşilerine ve sürekli eğitimlere ev sahipliği yapacak. 
Ticari kaygılardan uzak, iyi bir kütüphane havası solunacak olan kitapevinde ‘Sahaf’ bölümü dahi düşünüldü... Rahat, bol çeşitli, konforlu ve dingin okuma olanakları sağlayan kitapevinde, çok çeşitli kitaplar bulunup satın alınabiliyor. ‘kahVEkitap’ adı verilen bu mekanda okuyucuya ve izleyiciye lezzetli, sade, hesaplı yeme ve içme olanakları da sunuluyor.
İstiklal Caddesi’nde son yıllarda yaşanan olumsuz değişimlere karşı bir kültür kalesi olarak varlığını sürdürme konusunda kararlı bir duruş sergileyecek olan vakıf çok amaçlı kullanımı ve ticari kaygılardan uzak anlayışıyla hizmet vermeye hazır.
 
Vakıf merkezinin ve etkinlik alanının açılış töreni 7 Ekim Cumartesi günü  saat 14:00’da gerçekleşecek.
Vakfın iletişim bilgileri ise şu şekilde: 
İstiklal Caddesi No:166 ‘Suriye Pasajı’ Beyoğlu- İstanbul 
090 212 327 62 15 
www.ortakyasamvakfi.org 
ortak yaşamı geliştirme vakfı /ortakyasamvakfi