Kim Yalancı, Kimin Dili Kavgacı?

Kim Yalancı, Kimin Dili Kavgacı?

Esenler Belediyesinin Ekim ayı 1.meclis oturumunda, CHP’li en akıllı, mimari konularda uzman, uzaktan kumandalı ve Eski meclis üyesi Mustafa Usta’nın Müfteri dediği meclis üyesi Kemal Şahin, Belediye Başkan yardımcıs?


Şahin’le Çetinkaya’nin “Belediye Başkanı Göksu’nun, Askeri alanda rezerv konut alanlarının Önce KİPTAŞ eli ile yapılması için 2019 yılı öncesi kendisine mecliste verilen (oy birliği ile) protokol yapma yetkisinin 15 Nisan 2020’de meclise getirerek iade edilmesini istemişti. Daha sonra Göksu, TOKİ ile protokol yapılması için meclisten yetkilendirilmesi yönünde bir teklifinin olup olmadığı yönünde karşılıklı tartışma meclis gündemini meşgul etmişti.Göksu meclisten oy birliği ile aldığı yetki belgesini neden iade ettiğini, işin içinde iş olup olmadığını muhalefet ortaya koyabilecek mi, bu olayı derin bir araştırmayla açıklığa kavuşturabilecek mi?

Haber yorum… Hüseyin Koç
Çetin Kaya’ya “Cuma günü sana belgesini vereceğim. Sen yalancısın ” diyen Şahin’in belgesini herkes merakla bekliyor. Çetinkaya kavgacı  dil dediği ve soru sorarak eleştiri yapan İYİ Partili Mikail Karapınar’ın sorularına alındığı bir yerde, bakalım Şahinin bize göre hakaret kokan sözlerine nasıl bir cevap verecek.
 
Bizde gazetecilik etik kuralları gereği Şahin’in ne söyleyeceğini merakla bekliyoruz. Kimin yalancı olduğunu, sen olsaydın aklından ne geçerdi diyen Şahine ve Aksal Örüklü’ye aklımızdan geceni soracağız. Biz bu işleri eski meclis üyesi Mustafa Ustaya soracağız. Biz kimin yalancı, kimin müfteri olup olmadığını, kimin rüşvet aldığını, kimin nasıl gereğini yapıp yapmadığını, kimin Esenler halkı adına bir şeyler yaptığını, kimin kimlerle nasıl bir ticari ilişkisi olduğunu en alasından araştırarak halk adına, Esenlerin yararına yazacağız


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı