Kılınç, Halkımız TAMAM demiş, kararını vermiş'

Kılınç, Halkımız TAMAM demiş, kararını vermiş

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Yön Radyo Yönetim Kurulu Başkanı. Yüksel Mansur Kılınç, Esenler Cumhuriyet meydanında seçim çalışması yapan siyasi partilerin stantlarını ziyaret etti.

Kılınç, “Halkımız TAMAM demiş, kararını vermiş”
 
CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Yön Radyo Yönetim Kurulu Başkanı. Yüksel Mansur Kılınç, Esenler Cumhuriyet meydanında seçim çalışması yapan siyasi partilerin stantlarını ziyaret etti.
 
Yüksel Mansur Kılınç, siyasi partilerin stantlarını ziyaret edip partililerle selamlaştı. CHP İstanbul 2. Bölgeden Milletvekili aday listesinde 5. Sırada yer alan Kılınç, bugün esenleri ziyaret etti ve Cumhuriyet meydanında seçim çalışması yapan tüm siyasi partilerin stantlarına uğrayarak çalışanlarla tek tek selamlaştı, başarı dileklerinde bulundu.
 
Kılınç, “bu ziyaret seçim çalışması için yapılmış ziyaret değildir. Bu seçimler ülkemiz için çok önemlidir, demokrasimiz için, yarınlarımız için tüm yurttaşlarımız sandıklara gitmeli, sandık görevlilerimiz ise sandıklara sahip çıkmalı. Şuna inanıyorum, halkımız bu sefer TAMAM diyecek.
 
“Halkımız TAMAM diyerek kararını vermiş”
Esenler’de çok güzel bir ortam var. Yurttaşlarımızın inandığı ve istediği ve hepimizin görmeyi arzu ettiği barış ortamını bu meydanda gördüm. Burada her siyasi partinin belirli arayla stantları var. Burada dostça, kardeşçe herkes seçim kampanyasını sürdürüyor. CHP’li arkadaşlarımızın çalışmaları güzel, kendilerinin emeğine saygı duyuyorum. Bizim istediğimiz, her siyasi parti temsilcileri ve milletvekililer bu alana gelsin ve özgürce, barış içinde söyleyeceklerini söyleyesin, birbirine hakaret etmeden, ötekileştirmeden propagandasını yapsın. Ama şunu görüyorum Halkımız TAMAM demiş, kararını vermiş bile” dedi.


 


  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu