Kılıç'tan Kaymakam'a Anında Cevap

Kılıç

Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal Belediye Başkanı'nın vermiş olduğu "Protokol İftar Yemeği"nde yaptığı konuşmaya vatandaşlardan ve siyasilerden sert tepkiler geldi.



Kılıç’tan Kaymakam’a Anında Cevap
 
Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal Belediye Başkanı'nın vermiş olduğu "Protokol İftar Yemeği"nde yaptığı konuşmaya vatandaşlardan ve siyasilerden sert tepkiler geldi.
 
Bazı vatandaşlar gazetemizi e-mail yağmuruna tutarak yoksulluğumuzla devletin alay etmesi bizleri derinden yaralamıştır diyerek sitem ettiler.
 
CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Yüksel Kılıç ise gazetemize yapmış olduğu açıklamada, “Devletimizin temsilcilerinin aciz içinde olduklarını görmek beni derinden üzmüştür. Hele hele bereket ayı ve paylaşımın en yoğun yaşandığı bu kutsal ayda iftar açarken protokolde bulunanlara örnek olması gereken devletin temsilcisi Sayın Kaymakam, ne yazık ki bütün insanlarımızı köpekler ile aynı kefeye koyan konuşmalarda bulunması bizleri derinde yaralamıştır.
 
Sayın Kaymakamımız, o bereketli sofralarda yediklerini bulamayan hatta bir tas çorba için bir gün emek veren yurttaşlarımıza bu şekilde sözler sarf etmesi hiç doğru değildir. Üstelik o lüks yemeklerin bedelini yoksul halkımız ödemektedir. Onlara bu ödediklerinin karşılığı hakaret değil teşekkür olmalıydı.
 
 Bu da biz ve bütün vatandaşlarımızı rencide etmiştir. Bu konuda gereğinin yapılması için kendisi hakkında Valiliğe bir dilekçe ile müracaat edeceğim. Benim gibi Esenler'de yaşayan bütün duyarlı vatandaşlarımızın da tepkilerini koymalarını bekliyorum" dedi. 
 
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli