Kılıç'tan Birim Müdürlerine Ziyaret

Kılıç

CHP Esenler Belediye meclis üyesi Yüksel Kılıç, Esenler nüfus müdürü Kadem Varol ve ilce seçim müdürü Yılmaz Gök’ü makamında ziyaret etti.

Kılıç’tan Birim Müdürlerine Ziyaret
 
CHP Esenler Belediye meclis üyesi Yüksel Kılıç, Esenler nüfus müdürü Kadem Varol ve ilce seçim müdürü Yılmaz Gök’ü makamında ziyaret etti.
 
Kılıç, önce nüfus müdürü Kadem Varol’u ziyaret etti ve kendilerinden verdikleri hizmetler konusunda bilgi aldı.


 
Esenler nüfus müdürü Kadem Varol,“yeni kimlik kartı için başvuranların sayısı günden güne artıyor. Bizler vatandaşlarımıza yardımcı olmak için görevimizin başındayız.Kimlik kartı başvurularındaki yoğunluğun azaltılması ve nüfus cüzdanını değiştirmek zorunda olanların, yeni kimlik kartı başvurularının hızlı bir şekilde karşılanması amacıyla, ilçe nüfus müdürlüğümüz mesai saatlerini yeniden düzenlendi. Vatandaşlarımız yeni çipli kimlik kartı başvuruları için ilçe nüfus müdürlüğümüze doğrudan ya da randevu alarak gelebilirler. Mevcut nüfus cüzdanlarının geçerliliği ve değiştirilmesine ilişkin herhangi bir süre sınırlaması bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın elinde varolan nüfus cüzdanları, yeni kimlik kartları ile değiştirilinceye kadar geçerlidir.

Doğum, kayıp, mevcut kimlik kartının geçerlilik süresinin sona ermesi veya tahrifat sebebiyle kullanılmayacak durumda olması gibi, değiştirilmesi zorunlu haller nedeniyle yapılan kimlik başvurularında, "Geçici Kimlik Belgesi" düzenliyoruz” dedi. 
 
Kılıç,daha sonra Esenler ilce seçim müdürü Yılmaz Gök’ü makamında ziyaret etti. Kılıç, ilce seçim müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgi aldı ve seçim müdürü Gök’e yaptığı çalışmalarından ve adaletli davranmasından dolayı teşekkür etti.






  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli