Kılıçdaroğlu, Üfürükçü aydın- Sahte demokrat mı?

Kılıçdaroğlu, Üfürükçü aydın- Sahte demokrat mı?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, muhafazakâr dünya ile oturup konuşmadıklarını ve eksikleri olduğunu" belirterek, "Helalleşmemiz lazım, aramızdaki duvar yıkılmaya başlıyor" dedi. Ama aydınlar, "

SEN KİMİNLE HELALLEŞİRSEN HELALLEŞ
Türkiye'nin kuruluşundan itibaren 1950'li yıllar sonrasında başlayan cumhuriyet düşmanlığı “sağ ve muhafazakar siyasi partiler iktidarları döneminde giderek yükselmedi mi? “Gerici yobaz sürüleri laiklik ve cumhuriyet düşmanlığı yaparak Atatürk’e ve Cumhuriyete küfürler yapmadılar mı?

Hızını alamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Muhafazakâr söylemini muhafazakârlara haksızlık olarak görüyorum. En muhafazakar parti bizdik çünkü değişime direniyorduk. Dindar kesimle ilişkilerimiz daha iyi zaten dindar kesim de ülkenin gidişatından rahatsız. Onlar da değişim istiyor. Bütün mesele karşılıklı güveni oluşturmak” olduğunu söyleyerek kimsenin keşfedemediğini keşfetti" 

Kılıçdaroğlu, kiminle haleleşirse halelleşsin,bu söylem... Vurulduk ey halk unutmayın bizİ diyen rahmetli Uğur Mumcu’nun ve diğerlerinin kemikleri ancak böyle bir helalleşme ile sızlatılır.  Mumcu Atatürkçü olduğu için öldürüldü.
Katilinin biri ise domuz bağı (Muzaffer DAĞDEVİREN) Atatürk düşmanı, laiklik karşıtı. Git Kemal o kirli katille helalleş. Biz kimsenin katili değiliz ki helalleşelim bay CHP’nin şefi Üfürükçü aydın- Sahte demokrat Kemalim…

Atatürk karşıtları nerede yetiştiğini, nerelerden beslendiğini CHP’liler böyle genel başkanları olduğu müddetçe asla anlayamayacak.

Sabahattin Ali, Uğur Mumcu, Abdi İpekçi, Çetin Emeç, Prof. Muammer Aksoy, Bahriye Üçok, Turan Dursun  gibi katledilen değerlerimiz, Türkiye'mizin aydınlık yüzü ve cumhuriyet devrimlerimizin en keskin savunucuları değiller miydi? Ne yazık ki  CHP Genel Başkanı bu değerlerimizi ya tanımıyor, şayet tanıyorsa bu söylem ihanet değilse nedir?

Haleleşeceksek, katledilen KEMALİSTLER yurtsever Atatürkçü devrimci aydınların yakınlarına sordun mu? Onlarla omuz omuza yürüyen aydın cumhuriyetçilere sordun mu ki helalleşelim diyorsun. helalleş Kılıçdaroğlu, hürmetle saygıyla ve onların katillerini bağrına bas…  Hesap vermeden,  hesap sorulmadan biz helalleşmeyeceğiz. Sen kiminle helalleşirsen helalleş. Seni onlar iktidar yapacak...

ONLAR KİMSEYİ KATLETMEDİLER BAY KILIÇDAROĞLU…