Kılıçdaroğlu, Muhsin Yazıcıoğlu'a Karşı Tarihi Görevini Yaptı

Kılıçdaroğlu, Muhsin Yazıcıoğlu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 9. yılında bir mesaj paylaştı,

Kılıçdaroğlu, Muhsin Yazıcıoğlu’a Karşı Tarihi Görevini Yaptı  
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 9. yılında bir mesaj paylaştı,
 
Eski BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, helikopterin düşmesi sonucu vefatının 9. yılında anılıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yazıcıoğlu'nun vefatının 9. yılında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak tarihi görevini yerine getirdi.
 
"ŞÜPHELİ ÖLÜMÜNÜN AYDINLATILMASI İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK"
CHP lideri, "Aramızdan ayrılışının 9. yıl dönümünde Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle anıyor, şüpheli ölümünün aydınlatılması için de adalet mücadelemizin devam edeceğini yineliyorum..." ifadelerini kullandı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP İstanbul Milletvekili Abdurrahman Köksaloğlu'nun hesbını nasıl soracağını merak konusu.
 
OSMAN TÜFEKÇİ KİMDİR NE DEMİŞTİ
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Osman Tüfekçi, Trabzonlu bir aile olarak 1961'de İstanbul'a göç ettiklerini, çocukluğunun inşaat kalfası babası, ev hanımı annesi ve 7 kardeşiyle Seyrantepe'de geçtiğini söyledi
 
 KÖKSALOĞLU'NUN ÖLDÜRÜLMESİ
Muhsin Yazıcıoğlu’lunun Ülkü Ocağı başkanı olduğu dönemde ve 12 Eylül döneminde CHP İstanbul Milletvekili Abdurrahman Köksaloğlu'nu öldürdüğü iddiasıyla yargılanıp hapis cezası alan ve halen BBP Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Osman Tüfekçi, gelişmeleri 12-09- 2018’de AA habere şöyle anlatmıştı.
 
Tüfekçi, Abdurrahman Köksaloğlu'nun öldürüldüğü haberini engelli ağabeyinin bulunduğu Pamukova'da öğrendiğini ve bu olaydan aylar sonra kendisi hakkında yakalama kararı olduğunu duyduğunu savundu.
Tüfekçi, Köksaloğlu'nun öldürüldüğü haberini nasıl aldığını şöyle anlattı:
"Pamukova Belediyesi'nin parkında oturuyorduk. Yanımda da bir CHP'li belediye meclis üyesi, bir de Adalet Partili meclis üyesi vardı. Hemşehriydik, konuşuyorduk. CHP'li olan meclis üyesi, 'Meclis'te bizden bir kişi daha eksilttiniz' diye yakındı. Oradan haberim oldu. Bu olay daha sonra ben aranacağım, olay benim üzerime kalacak. Ailemle beraber olmasaydım ailem bana inanmayabilirdi. Haberi beraber aldık.12 Eylül'den sonra arandım. Yakalandım. Bu olaylar ve buna benzer pek çok olay bana soruldu Gayrettepe 1. Şube'de. Alakam olmadığı için olay günü nerede olduğumu ispatlamak için yüzlerce şahit gösterdim."

 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli