Tarih: 28.08.2014 18:14

Kılıçdaroğlu Belediye Meclis Üyeleri ile Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Kılıçdaroğlu Belediye Meclis Üyeleri ile Buluştu

CHP’nin Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezinde düzenlediği İstanbul Belediye Meclis Üyeleri eğitim toplantısına  CHP Esenler Belediye Meclis üyelerinden Mustafa Usta ve Kemal Şahin’de katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Genel Başkanı Sn.Kemal Kılıçdaroğlu  gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu “Bugün beyefendi Yemin edecek. Anayasayı açıkça çiğneyen bir kişinin Anayasaya sadakat yemini etmesi ne kadar doğru. Yalana yemin edecek ve ben buna tanıklık etmeyeceğim. Bir yalana tanıklık etmek yalanı meşrulaştırmak demektir.” dedi.



 Kılçdaroğlu’nun konuşmasından sonra İstanbul Belediye Meclis Üyeleri konusunda uzman panelistlerin vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda seçilmiş olduğu bölgelerinde çalışma yapmaları istendi.



Eğitim toplantısından sonra Gazetemize açıklamalar da bulunan CHP Esenler Belediye meclis üyelerinden Mustafa Usta “Birçok konuyla alakalı olan bu eğitim toplantısında aldığımız bilgileri tüm meclis üyesi arkadaşlarımızla paylaşarak halkımızın yararına olan çok önemli işler yapacağımız inancındayız. Belediye meclis üyeleri iktidar ve muhalefet ayrımı yapmadan bir bütünlük içinde çalışmalıdır. Belediyeler kamu yararına iş yapan kurumlardır. Bizler seçilmiş meclis üyeleri olarak bu anlayış ile hareket ederek bulunduğumuz şehrin kalkınmasına ve gelişmesine hizmet etmeliyiz. 5393 Belediyeler yasası çıktıktan sonra Belediyelerin gelirleri artırılarak halka hizmet etmenin önündeki engeller kalkmış oldu. Aslında Tayyip Erdoğan Başkanlık sisteminden söz ederken bizim belediyelerimiz bu çıkan yasa ile başkanlık sistemine geçmişti bile.”dedi.











Orjinal Habere Git
— HABER SONU —