Kılıç ve Usta Mazbatalarını Aldılar

Kılıç ve Usta Mazbatalarını Aldılar

CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Müh. Mustafa Ustaya ve Müh. Yüksel Kılıç’a mazbatalarını ilçe seçim müdürü Yılmaz Kök hayırlı olsun diyerek verdi

Kılıç ve Usta Mazbatalarını Aldılar

CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Müh. Mustafa Ustaya ve Müh. Yüksel Kılıç’a mazbatalarını ilçe seçim müdürü Yılmaz Kök "hayırlı olsun" diyerek verdi

Mazbatalarını alır almaz duygularını gazetemizle paylaşan CHP’li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Usta ve Yüksel Kılıç kendilerini destekleyenlere teşekkür ederek şükranlarını ilettiler.

Usta, ”Esenler halkının iradesi sandığa böyle yansıdı. Bu sonuçlara bakarak işimizin ne derece zor olduğunu biliyoruz.  Esenler halkının çıkarları neyi gerektiriyorsa o doğrultuda çalışacağız ve bu doğrultu da kararlar alacağız. Esenler'in sorunlarını biliyoruz. Sivil toplum örgütleri ve Mahalle Muhtarları ile diyalog kurarak sorunları çözeceğiz, Yani Esenler'i birlikte yöneteceğiz. Esenler'in en büyük sorunu imar sorunudur. Bizler Esenler'in imar sorunlarını çözme noktasında Meclis'imizde halkımız adına ve yararına alınacak kararlarda CHP meclis üyeleri olarak üstümüze ne düşüyorsa hazırız” dedi.

 


Kılıç, “Esenler'de bizlere bu görevi veren halkımıza ve bizlerin seçilmesi için gece gündüz demeden çalışarak emeğini ortaya koyan partililerime şükranlarımı sunuyorum. Yapacağımız çalışmalarda ötekisi olmayan bir Esenler için mücadele edeceğiz. Sorumluluğumuzu biliyorum bu bilinçle meclise giremeyen tüm partililerimizin de temsilcisi olacağız. CHP olarak beklediğimiz desteği alamadık. Bundan sonra çok çalışacağız, nerede ne yanlışımız ve eksiğimiz varsa değerlendirme yaparak halkımıza ulaşacağız ve onların desteklerini alacağız” dedi.     



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli