Tarih: 13.08.2013 16:19

Kılıç: Esenler Belediyesi Aynı Tas Aynı Hamam!"

Facebook Twitter Linked-in


Kılıç “Esenler Belediyesi Ayni Tas Ayni Hamam!
 
CHP Esenler Belediye Eski Başkan adayı Yüksel Kılıç, “Esenler Blediyesi aynı tas aynı hamam, geçmişte nasıl bir çivi çakılmadan belediyeyi borçlandırdıysalar şimdilerde de ayni şekilde bir çivi çakmadan borçlanmaya devam ediyorlar. Üstelik birçok gayrimenkullüde sattılar” diyerek açıklamalarda bulundu.

 HABER: Musa BAZIN


Hazırladığım Projelerimi Yarım Yamalak Uygulamaya Çalışıyorlar
Kılıç, ”Bizi sahalardan kopmuş, uzaklaşmış zannedenler veya öyle göstermeye çalışanlar olduğunu biliyorum. Ancak ben sahalardan hiç ayrılmadım, çizmelerim ise ayağımdan çıkarmadım. Seçimlerde hazırladığım projelerimi yarım yamalak uygulamaya çalışıyorlar. Ancak ben bu projelerimi hazırlarken eksik yönleri olduğunu, bazılarının ise yetersiz olduğunu biliyordum. Biz boş durmadık bu projelerimizi elden geçirerek yeterli hale getirdik ve dosyaladık. Aday olacak arkadaşlarımızın işi bizden daha kolay kendilerine hazırladığımız bu dosyalarla seçimlere hazırlanmalarını sağlayacağız. Esenler kurulan bu yalan düzenini yıkmalıyız.
 
Sizi Bu Hizmetlerden Mağdur Bıraktığımız İçin Özür Diliyoruz
Kılıç, ”Belediye Başkanı uçmuş! Kendisi aday olduğunda, Başbakan ve AKP’li bakanlar Esenler'e gelmişti0. Seçimleri kazanmak için bu halka sözler vermişlerdi, verdikleri vaatlerin, sözlerin arkasında neden durmuyorlar? Belediye başkanı Esenlere kayda değer hiçbir şey yapmadığı ortada. Devlet yatırımlarını, Büyük şehrin ve Merkezi Hükümetin yaptıklarını bez afişlerle, pankartlarla ben yaptım diyerek ayni zamanda hava atarak halkımıza duyurması ve nimetmiş gibi sunması yanlış değil de nedir? Aslında halkımıza “Bu yapılanları siz çoktan hak etmiştiniz ama bizden önce Esenleri yöneten bizim zihniyetimiz var ya! Sizi bu hizmetlerden mağdur bıraktığı için sizden özür diliyoruz” demeleri onurluca bir davranış olurdu.  
 
Yahudi Özentisi Sarmış Her Yanımızı
Kılıç, ”Bunlar Esenler'i çağdaşlıktan çıkararak Suriyeleştirmeye, Bedevileştirmeye uğraşıyorlar. Birde Yahudi özentisi sarmış her yanımızı. Ağlama duvarları, dua kapıları icat ediliyor. Anadolu’dan yolu geçmeyen O Kültürle uzaktan yakından ilgisi olmayanların ve alakasız kişilerin resimleri ile Mayacı oldukları söylenen kişilerin duvarlardaki resimleri yurt severlere, Anadolu İnsanına hakaret değil de neydi? Esenlerde Çocuk ölü doğdu!
 
Esenlerde Binalar Süslü Hakka Yürüme Tabutları Haline Geldi
Başkan, binalara isim koydu koyduğu isim doğruydu “Çocuklarınıza tabut bırakmayın gelin bu çürük binaları birlikte yıkalım’ doğru söylenmiş bu söze eyvallah! Ancak; bu binalar süslendi, püslendi o çirkin tabutlar ise içinde yaşayanların süslü hakka yürüme tabutları haline geldi. Bildiğimiz köpükler ise değer oldu, hem de ne değer… Dışarıdan bakıldığında Binaların tüm taşıyıcılarını sıkı sıkıya bir birine bağlanmış o çürük binaları sağlam hale getirmiş görünümü yönetenleri bir hayli mutlu etmişe benziyor. Biri Esenler halkını kandırıyor veya Enayi yerine koyuyor. Esenlerde soygun yapılıyor hem de giydirme yolu ile.     
       
 
 
 
    



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —