Kılıç: Dip Dalgası İktidarı Alabora Yapıyor

  Kılıç: Dip Dalgası İktidarı Alabora Yapıyor

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla sürerken; hazırlanan iftar sofraları eski ramazan sofralarını aratıyor. Ramazan’ın paylaşma ayı olduğunun altını çizen; Esenler Belediye Me

 
 
Kılıç: Dip Dalgası İktidarı Alabora Yapıyor
Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla sürerken; hazırlanan iftar sofraları eski ramazan sofralarını aratıyor. Ramazan’ın paylaşma ayı olduğunun altını çizen; Esenler Belediye Meclis Üyesi Yüksel Kılıç “Esenler Cumhuriyet meydanından Davutpaşa caddesine kadar, sağlı sollu kurulu iftar masalarını gezdi.

Bu Sefer Hep Birlikte TAMAM Diyeceğiz
Kılıç, “Ezanın okunmasına saatler kala masalar dolu. Masaları Suriyeliler doldurmuş, Aileler çocukları ile birlikte iftar yaparak bu etkinliğin en renklileri oldular.
Ramazan etkinliklerimiz ile birlikte, Esnafımızı ve STK’ları ziyaret ettim. Sorunları yerinde inceleyip talepleri ilk ağızdan aldım. Esnafımız sıkıntılı, insanlarımız mutsuz, daha mutlu ve daha huzurlu bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. 24 Haziran ülkenin üzerinde dolaşan kara bulutların dağılacağı gün olacak. Ben halkımıza güveniyorum ve inanıyorum, ülkeyi iyi yönetemeyenlere bu sefer hep birlikte TAMAM diyeceğiz.  

Bugün burada gördüğüm şu: gün geçtikçe inandırıcılığını kaybeden bir iktidar var, bu iktidar varlığını ve güvenirliliğini kaybetmiştir. Bu durum tüm kesimlere yansımış durumdadır. Dip dalgası geldi bile, bu dalga yanlış yapanları yıkacak, bu dalga ülkemize bir güneş gibi doğacak. İktidarın değişeceğini, alabora olacağını bu meydanda gördüm. Bu meydanda herkes yarınından umutsuz, herkes bu iktidardan mutsuz. Daha önce ki iftarlarda bu alan dolup taşarken bugün öyle olmadığını gördüm Demokrasi ve özgürlük mücadelesi verenler kazanacak” diyerek iktidarın yanlış uygulamalarını eleştirdi.