Kılıç: Çıldır'da Kıl Çadır Restoranının Açılışına Katıldı

Kılıç: Çıldır

CHP Esenler eski belediye Başkan adayı Yüksel Kılıç, Doğu Anadolu bölgesinin kuzeydoğusunda, Ardahan ve Kars illeri sınırları içerisinde yer alan Çıldır Gölü kenarında, arkadaşı ve kadim dostu İlimda

Eski Ardahan İl Başkanı İlimdar Senem tarafından yapılan ve yoğun katılımla açılışı yapılan Gölbaşı Restoran yöre halkına ve yapancılara hizmet vermeye başladı. Özellikle yerli ve yapancı turistlerin ilgisini çeken kıl çadırdan yapılan restoranın birçok özelliği var. Kıl çadır Restoran, Moğol mimarisine uyarlanarak, yörenin kültürüne uygun motiflerle süslenerek yapılmış olması görenlere ve ziyadecilere ayrı bir heyecan veriyor.
 
KALBİ İNSAN SEVGİSİYLE DOLU ESKİ ARDAHAN İL BAŞKANI İLİMDAR SENEM
 Doğa harikası Çıldır gölünün güzelliğine güzellik katan, doğanın kurallarına ve kanunlarına uyularak, çevreye zarar vermeden, doğayı tahriş etmeden yapılan Gölbaşı restoranın sahibi doğa dostu, çevre ve kalbi insan sevgisiyle dolu
Eski Ardahan İl Başkanı İlimdar Senem. Senem, eski sosyalistlerden olunca doğa harikası olan Çıldır Gölünün kenarında böyle bir işletmede doğa ile baş başa kalmak elbette mümkün. Ancak eski tüfeklerden Yüksel Kılıç, misafirin olursa baş başa kal kala bilirsen doğa ile.
 
KILIÇ, 68-78’LİLERİN İŞLETMESİNDE BİLE SİYASET KONUŞTU
Kılıç, Esenlerin duayen siyasetçisi, aynı zamanda İstanbul siyasetinin yorgun demokratı. Birkaç günlüğüne ve işlerinden dolayı geldiği memleketi Çıldır’da kafa dinlemek yorgunluk atmak istedi. Açılışına katıldığı Kıl çadır Restoran’da yine yaptı yapacağını ve eski 68-78’lilerden olan işletme sahibini ve diğerlerini rahat bırakmadı. Siyaseti yasak denilen yerde yaptı, dinlemedi yoldaşlarını. Kılıç dokundu yerelden genele, dokundurdu en sert kelimelerle ülkenin halkına, emekçisine, adaletine, özgürlüklerine yasaklar koyanlara. Verdi veriştirdi halkına zülüm yapanlara, yargısız infazlara, emekli maaşından çiftçinin yok edilmesine, tarımın el değiştirmesine, doğu ve güney doğunun yoksulluğuna, hayvancılığın yok olmasına ve tüm çarpıklıklara verdi veriştirdi. İşçinin ücretli köle olmasına, faşizmin tüm kesimleri köleleştirmesine, dinin siyasallaşmasına, ülkenin soyulmasına, küresel sermayenin hakimiyetine dokundu Esenlerin yaramaz çocuğu Yüksel Kılıç.
 
Kılıç, Ardahan – Çıldır Gölünün açık alanında konuştu ama onu bekleyen Esenlerin CHP örgüt emekçileri “sen siyaseti ve hizmeti orada değil Esenlerde yapacaksın. Sen söz verdin sözünü yerine getir” diyerek sitemli sözlerle dönmesi için mesaj verdiler. “Sen yoksan bak yapılmayan veya hiç olmayanları olmuş gibi anlatan belediye başkanına ve iktidar mensuplarına bir kelime konuşulmuyor, konuşamayanlar her yeri işgal etmişler”

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı