Kılıç CHP'nin onurunu kurtardı

Kılıç CHP

Alanlara çıkmayan, halka selam vermeyen, esnafı ziyaret etmeyen, güneş gözlükleri ile Dünyayı tozpembe gören CHP’liler, dün yine Esenler meydanında yoklardı- toz duman olmuşlardı.

Kılıç CHP'nin onurunu kurtardı 
Alanlara çıkmayan, halka selam vermeyen, esnafı ziyaret etmeyen, güneş gözlükleri ile Dünya’yı tozpembe gören CHP’liler, dün yine Esenler meydanında yoklardı- toz duman olmuşlardı. 
 
Cuma günü cumhuriyet meydanında Esenler’in en büyük sivil toplum örgütünün (ESDEF) düzenlediği aşure etkinliğine CHP’liler gerek duymayarak katılım sağlamadılar. Neyse ki ayağının dozu ile Ardahan’dan gelen CHP meclis üyesi Yüksel Kılıç yapılan bu etkinliğe katılarak CHP'nin onurunu kurtardı.
 
Kılıç, Esenler Kaymakamı ile pişirilen aşureyi halka servis yaparak, toplumun sevgisini kazandı. Ayni gün Esenler halkının sorunlarının görüşüleceği ve sorunlarının dillendirileceği, projelerin sunulacağı, yani Esenler halkının konuşulacağı Kent konseyi toplantısı vardı. Yine CHP’liler yoklardı, yine meclis üyesi Yüksel Kılıç ve “rüşvetçi” diye iftira atılan diğer meclis üyesi Mustafa Usta, tüm olumsuzluklara ve çirkin gelişmelere rağmen kent konseyi toplantısında olduğu gibi her yerde bu ikili CHP’yi temsil ediyorlar. Onlara göre Usta rüşvetçi- Usta’ya ve Esenler halkına göre ise ilçenin başkanı ve havarileri müfteri. Onlar içe dönük çalışıyor ve kendi partililerinden intikam alıyorlar. Kılıç ve Usta ise halkın sorunlarını yerinde görerek her platformda konuşuyorlar, bilgi ve birikimleri ile şehrin gelişmesine katkı sunuyorlar.
 
Kılıç kent konseyinde ekonomiyi konuştu, Tekstilkentin dolmamasının sebebi yönetenlerin eksikliğidir dedi.
 
“Tekstil Kent ve Giyim Kent İhracatımıza Büyük Katkı Sağlayacak Yerdir”
Kılıç, “giyim kent ve tekstil kent kuruluşunda bir amaca hizmet için kuruldu. Böyle yerleri kuranlar kararlılık içinde olmalılar. Burada bir milli servet yatıyor, sen burayı doldurmalısın, hedeflediğin esnafa “buraya gideceksin”  diyeceksin. Bu bölgenin bir alışveriş merkezine dönüşmesiyle ilgili çalışmalar yapılırsa, buranın doluluğu sağlanır. Tekstil kent ve giyim kent ihracatımıza büyük katkı sağlayacak bir yerdir aynı zamanda ülkemizin ekonomisine ve tanıtımına katkı sağlayacak, tekstilin kalbinin attığı bu yerin üretime dönüştürülmesi yönetenlerin görev ve sorumluluğudur. Buraya göndereceğin esnafla ilgili çok çitti kararlar alacaksın ve o esnafa ben buraya yatırım yaptım, paralar harcadım, burasını sizin menfaatiniz için yaptım, sizler burada iş yapacaksınız, üretiminizi burada yapacaksınız diyeceksiniz. Bunu da sorumlu olan yöneticiler diyecek. Şimdi bizler burasının dolması için bahane üretmeden el ele vererek esnafa meseleyi teferruatıyla anlatmalıyız” dedi.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı