Tarih: 12.07.2019 00:05

Kılıç CHP Esenler İlçe Başkanına Fırçasını Attı, Turna Ders Verdi

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Meclis üyesi ve genel kurul delegesi Cafer Turna ise yaptığı değerlendirmede iki gazetecinin başarısı büyüktür ve ilçe başkanına “saygılı ol” dedi.

CHP Esenler ilçe başkanı Ütebay, örgüt üyelerini ayrıştırarak, bazı kişilere özel teşekkürlerini sunduğu toplantıda seçimlerde emek veren partililerinin hışmına uğradı.
 “YUNAN” Haberi 5 Puan Kazandı”

Eski belediye meclis üyesi ve partinin önde gelenlerinden İnş Müh. Yüksel Kılıç,” Herkes emek verdi, bir başarı varsa sen hariç her üyenin katkısı büyük. Özellikle iki yerel gazetecimizin emeği inkar edilemez. Onlar “YUNAN” haberini yaparak en az 5 puan kazandırdılar. Ben onlara partim adına teşekkür ediyorum. Sen ne yaptın? İki partinin birleşmesiyle bir önceki yerel seçimlerde alınan oyu bile alamamış ve partiyi İYİ Partiye teslim etmiş birisisin. Aday çıkaramayan bir ilçe başkanı olarak Esenler tarihine geçtin, senin konuşmaya yüzün yok, bir başarı var ve sen o başarıdan söz edemezsin” dedi.

Belediye Meclis üyesi Cafer Turna, “ öncelikle genel başkanımıza, İmamoğlu’na, bileşenlere ve gecesini gündüzüne katarak çalışan örgütümüze teşekkür ederim. Bakın bu sonuçların ve başarının birçok etkenini söyleyebilirim. Oylarındaki artış, İmamoğlu'na sadece muhalefetten değil, Cumhur İttifakı ortakları AKP ve MHP'den de önemli oranda oy aldığı bir seçim yaşadık. Gazeteci arkadaşlarımızın yaptığı haberinde elbette etkisi var” dedi ve seçimler üzerine bazı rakamlar vererek değerlendirmede bulundu.
İlçe Başkanı Ütebay, “ o haberi iki partilimiz olan gazeteciler yapmadı. Onlar bana hakaret yapıyorlar. Bakın o haberi başka biri yaptı. Ben Meclis üyem kemal Şahin’e, Cihangir’e, bir bayan yedek meclis üyeme ve stantlarda duran bazı arkadaşlarıma özel teşekkür ederim” dedi.


Bak Ütebay, o haberi elbette biz yaptık, o haberin videosu çok uzun ama o videoyu 30 saniyeye kesen Litros haber,


haberi ilk yayımlayan
http://7-24esenlerhaber.com/ .oldu- Sor yerel basına ve Litros Habere. Bakalım yüzünde astar var mı ve yüzün kızaracak mı?


İlçe başkanı CHP’lilere daha önceden 544 parselde konuştuğu gibi yalan konuştu. Şayet doğru söylüyorsa mahkemeye verilen ve haberlerine erişim getirilen gazeteciler için mahkemede şahitlik yapması gerekiyor. Çünkü ortada kendi söylemine göre bir haksızlık var. Adamsa, namusluysa, adaletliyse bu sorumluluğu yerine getirmeli. Yoksa önceden kendisini ve bazılarını nasıl müfteri ilan ettiysek, bu sefer kendisini ahlak yoksunu, kişilik bozukluğu olan birisi olarak ilan edeceğiz…
Bizler kimseden korkmadan haberi yaptık. Bizim gazetecilik görevimiz, kim ne dediyse yazdık. Ütebay sen ve yönetimin hani bu haberi mahkemeye taşıyacağız dediniz. Sözünüzde durun yoksa siz yalanla mı geminizi yürütüyorsunuz?

İŞTE ERİŞİM ENGELLİ HABERİMİZ VE BELGESİ- SİZ İSPAT EDEMEZSENİZ YALANCISINIZ, MÜFTERİSİNİZ…Bak saat ve tarih belli...

Geniş haber biliyorum yine yalan konuşacaksın.....
.......................................................

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —