Keşke Göksu'yu bir ziyaret etseydi'

Keşke Göksu

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’in “Esenler ranta açılıyor” açıklamasını doğru bulmadığını belirten Adıyaman Besnililer Dernek Başkanı Mustafa Kuş, “Keşke Sayın Tekin açıklama yapmadan &o

“Keşke Göksu’yu bir ziyaret etseydi”

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’in “Esenler ranta açılıyor” açıklamasını doğru bulmadığını belirten Adıyaman Besnililer Dernek Başkanı Mustafa Kuş, “Keşke Sayın Tekin açıklama yapmadan önce Belediye Başkanımız Sayın Göksu’yla bir görüşme yaparak bilgi alsaydı. Ve o bilgiler ışığında açıklama yapsaydı daha doğru oldurdu.” Dedi.

Yapılan tüm hizmetlere “Rant” olarak bakmanın doğru olmadığını belirten Dernek Başkanı Mustafa Kuş, “Kim ne derse desin 6 yıl içerisinde Esenler inanılmaz bir şekilde değişti ve gelişti. Bunun baş mimarı da Belediye Başkanımız Sayın M. Tevfik Göksu ve ekibidir. Bazı hizmetlerde Sayın Göksu’nun hata yaptığını söylüyorlar. Evet, hemşerim diye söylemiyorum ama oda bir insan ve hata yapabilir. Önemli olan bilerek hata yapmamaktır. Kaldı ki, çalışan ve üreten bir insanın bilmeden küçük hatalar yapması gayet normaldir. Kim hata yapmaz? Çalışmayan ve yan gelip yatanlar hata yapmaz.

Hatırlarsanız Sayın Göksu Esenler’e gelmeden önce tüm siyasilerin ve vatandaşların dilinde dilin de bir söylem vardı; “Esenler’de nefes alınacak ve ailenizle oturacak bir park bile yok” deniyordu. Başkanımız ilk önce ne yaptı? Havaalanı Bölge Parkını ve Menderes Bölge Parkı’nı ilçemize kazandırdı. Bu yerler yapılırken birileri yine diyordu; “Bu yerleri ranta çevirecekler” Ne oldu, ranta mı çevrildi? Hayır. Esenler halkının ailesiyle gidip rahatça oturabilecekleri ve zaman geçirebilecekleri alanlara çevrildi.

Yani kısaca söylemek istediğim şudur; Askeri alan ilçemizin kurutuluşu için çok önemlidir. Bu yerin Esenler’e kazandırılması için Sayın Başkanımız günlerce Ankara’da yatıp kalktı. Niye? Deprem riski taşıyan binaları yenilemek, evleri yeşil alan, okul alanı ve sağlık alanında kaldığı için yıllardır mağdur olan vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için. Evet, yıllardır mağdur olan vatandaşların bu mağduriyetini gidermek için atılan bu önemli adıma “Rant” demek bana göre kesinlikle doğru değildir.

Bu anlamda CHP Genel Sekreteri Sayın Gürsel Bey tabi ki yanlış gördüğü çalışmaları ve projeleri eleştirecek. Bu eleştiriler sayesinde ortak akılla doğru çalışmalar ortaya çıkacak. Ancak bir şeyi eleştirirken o şeyle ilgili kesin bilgi sahibi olmak gerekir. Sayın Gürsel Bey basına açıklama yapmadan önce keşke Esenler Belediye Başkanımızı makamında bir ziyaret etseydi. Askeri alana ne yapılacağı ile ilgili bilgileri alıp daha sonra açıklama yapsaydı iyi olurdu. Kimin için iyi olurdu? Esenler’in geleceği için iyi olurdu.”



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli