Tarih: 13.03.2018 18:09

Kemal Şahin Dublörü İle İBB Meclisinde

Facebook Twitter Linked-in

Kemal Şahin Dublörü İle İBB Meclisinde
 
Esenler’de Belediye meclis toplantılarında “dut yemiş bülbüle" dönen ve yazılı metni okuyamayan Kemal Şahin, İBB meclis toplantısına bilgi sunmak için, CHP’li İBB meclis üyelerine yaranmak için yeni bir yöntem buldu.
 

CHP’li Şahin, bazen öyle işler yapıyor ki akıl erdirmek mümkün değil… Bu sefer İBB CHP gurubuna “Dublör’ünü” alarak gitti. Esenler hakkında Şahin’in konuşması ve guruba bilgi vermesi beklenirken “Dublör” konuştu…
Hâlbuki İBB gurubunda Esenler’i temsil etme yetkisi meclis gurup Başkanı Mustafa Usta’ya verilmişti. Bu görev ve sorumluluk İl başkanlığında Şahin’in bulunduğu bir toplantıda alınmıştı. Doğru bir karar alındığını ve o kararı verenlerin doğru karar verdiği bugün ortaya çıktı… Şahin gurupta konuşmadı, meclis üyesi olmayan dublörü konuştu. Şahin imar mevzuatından anlamıyor.Doğrusunu yaptı.Zaten yazılanı okuyamayan neyi konuşacak . Esenler’de belediye meclisine gelen imar konularında gurup başkanı Mustafa Usta konuşuyor ve gerekli müdahaleleri yapıyor. Şahin ve ilçe başkanı Usta’nın emeği üzerinden siyaset yapıyor, gününü gün ediyor.
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —