Kaymakçı en çok yaptığı ayak oyununa kendi geldi

Kaymakçı en çok yaptığı ayak oyununa kendi geldi

Esenler İlçe Başkanlığı adaylığından ayak oyunlarıyla son dakikada çekilerek ekip arkadaşlarını adeta yarı yolda bırakan Adnan Kaymakçı, Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşen CHP’nin 35. Olağan ?

Kaymakçı en çok yaptığı ayak oyununa kendi geldi

Esenler İlçe Başkanlığı adaylığından ayak oyunlarıyla son dakikada çekilerek ekip arkadaşlarını adeta yarı yolda bırakan Adnan Kaymakçı, Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşen CHP’nin 35. Olağan İstanbul İl Kongresi'nde büyük darbe aldı.  

CHP Esenler İlçe Kongresinde Bülent Ütebay’ın listesinden İl Delegesi olmayı başaran Kaymakçı, İstanbul İl Kongresi’nde büyük hüsrana uğradı. Adının İl Yönetim listesinde olmadığını öğrenen Kaymakçı gözyaşlarına boğuldu.

Her zaman kazananların listesine oynayan Kaymakçı’nın İstanbul İl Yönetimine girmesine ramak kala hüsrana uğramasının nedeninin ise kendisinden habersiz parti emekçilerinden birisinin Divan Başkanlığı’na sunduğu dilekçe olduğu ortaya çıktı. Esenler İlçe Örgütü Üyeleri’nin harıl harıl çalıştığı kongrede bu gelişmenin ortaya çıkması Esenler İlçe Örgütü tarafından “Partimiz için hayırlısı oldu” şeklinde yorumlandı.

Bizde 7/24esenlerhaber Gazetesi olarak her zaman kazananların yanında olmasına rağmen bu sefer kazanan listenin tek kaybedeni olan Adnan Kaymakçı’ya derin üzüntülerimizi bildirir, bir dahaki demokratik yarışlarda seçilmesini temenni ederiz.
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli