Kaymakam Şahin Esenler Halkının Bayramını Kutladı

Kaymakam Şahin Esenler Halkının Bayramını Kutladı

Esenler Kaymakamı HulusiŞahin, Cuma günü Kaymakamlık binasında kurum müdürleri, belediye başkan yardımcısı, sivil toplum örgütü temsilcileri, Muhtarlar, yerel basın mensupları ve Kaymakamlık personeli ile bayr

Kaymakam Şahin Esenler Halkının Bayramını Kutladı

Esenler Kaymakamı HulusiŞahin, Cuma günü Kaymakamlık binasında kurum müdürleri, belediye başkan yardımcısı, sivil toplum örgütü temsilcileri, Muhtarlar, yerel basın mensupları ve Kaymakamlık personeli ile bayramlaştı.  
 
Esenler İlçe Kaymakamı HulusiŞahin“bayramlaşmanın bugün değil bayramın ilk günü yapılması gerektiğini, ancak bizden önce görev yapan arkadaşlarımızın böyle bir geleneği devam ettirmişlerdi bizde bu geleneğe saygı duyarak bugün bayramlaşıyoruz. Hepinizin bayramı kutlu olsun” dedi. Şahin devamında bugün sizlerle bayramlaşmamızın bir başka amacı ise vatandaşların talep, istek, öneri ve şikâyetlerini sizlerden dinleyip, kamu hizmetlerinin sunulmasında daha iyi ne yapabiliriz”.

Kaymakamı Şahin“bildiğiniz üzere, güzel bir ramazan geçirdik. Esenler suç oranının en az olduğu bir ilce, bu konu bizi bir hayli memnun etmiştir. Tabi ki uyuşturucu başa bela, İstanbul gibi nüfusu yoğun olan bir vilayette, madde bağımlılıkla mücadele etmek kolay değil. Uyuşturucu batağına düşen çocuklarımızı tedavi ettirmek için 20 milyonluk İstanbul’da bir AMATEM merkezi var. Yeterli değil. Bu mesele herkesin meselesidir, herkes uyuşturucu ile mücadelede birlik olmalı” dedi. Kaymakam Şahin konuşmasının sonunda
“Esenler halkının Ramazan bayramını kutlarım ve tüm yurttaşlarımızın bayramının huzur, barış ve sağlıklı geçmesini dilerim” dedi.


 


  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli