Kaymağı' yedi

Kaymağı

CHP Esenler İlçe Örgütü’nün Olağan Kongresine sayılı günler kala adayım diyerek delegeden imza toplayan Adnan Kaymakçı’nın son dakikada adaylık vazgeçmesi kendisine imza veren delegelerin t


Eski İlçe Başkanı Halil Özden’in 2. Bölgeden Milletvekili aday adayı olmasının ardından Esenler İlçe Başkanı olabilmek için günlerce CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın kapısını aşındıran ancak hiçbir sonuç elde edemeyen Adnan Kaymakçı bu sefer turnayı gözünden vurdu.  

Kaymakçı, CHP Esenler İlçe Örgütü’nün Olağan Kongresine sayılı günler kala aday olduğunu açıkladı ve oy kullanacak delegelerden imza toplamaya başladı. Topladığı imzalar sonucunda İlçe Başkanı adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Kaymakçı’nın son dakikada adaylıktan vazgeçerek Bülent Ütebay’ı desteklemesi ise bazı dedikodulara neden oldu.

Yaşanan süreçle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan bazı partililer, “Biz Adnan Bey’in İlçe Başkanlığına aday olmasını destekledik ve kendisine gerekli imza desteğini de sağladık. Maalesef kendisi İlçe Kongresine sayılı günler kala adaylıktan çekildiğini açıkladı. Niye çekildiğini sorduğumuzda ise kaçamak cevaplar verdi. Ancak daha sonra öğrendik ki, bizim desteğimizi arkasına aldıktan sonra birileriyle “İl Delegeliği” pazarlığına oturmuş ve anlaşınca da adaylıktan çekilmiş. Adanan Bey’in yaptığı bu olay kendisine yakışmadığı gibi kesinlikle etik de olmamıştır.” Dediler.    
 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı