Kaya'nın Alevilik Sevgisi23 Mart İçin Büyük Söz Verdi

Kaya

Esenler’deki Alevi derneklerinin Esenler Belediyesinin sponsorluğunda verdikleri sabah kahvaltısında vaatler havada uçuştu. Esenler Belediye Başkanı Göksu kahvaltıda yoktu ama Göksu’yu aratmayan Belediyenin derneklerden

Kaya’nın Alevilik Sevgisi…23 Mart İçin Büyük Söz Verdi
Esenler’deki Alevi derneklerinin Esenler Belediyesinin sponsorluğunda verdikleri sabah kahvaltısında vaatler havada uçuştu. Esenler Belediye Başkanı Göksu kahvaltıda yoktu ama Göksu’yu aratmayan Belediyenin derneklerden sorumlu başkan danışmanı Alevi yurttaşların gönlünü fethetti.

Esenler’deki Alevi derneklerinin yoğun katılımla düzenledikleri, cemevi talepli sabah kahvaltısı, Esenler Kadir Topbaş kültür merkezinde gerçekleşti. Kahvaltılı toplantıda sık sık 23 Martta gerçekleşecek büyük toplantının amacına ve içeriğine vurgu yapıldı.

Alevi derneklerinin kahvaltılı toplantısında, Belediyenin derneklerden sorumlu başkan danışmanı Mehmet Kaya, “Ben Alevilerin çektiği sıkıntıları biliyorum ve bu sıkıntıları dernek başkanları bana anlatıyorlar. Ben sizlerin cemevi talebiniz haklı bir talep olduğunu biliyorum ama ben sizlere söz veremem yetkim yok. Söz verirsem yerine getirmem lazım. Sizleri çok seviyorum ve en büyük sorununuz cemevi olduğunu biliyorum, 23 Martta belediye başkanımızla yapacağınız konserde sinevizyon gösterisi ile sizlere nerede cem evi yapılacağını sayın başkanımız gösterecek. Yani sizler 23 Martta cemevinize kavuşacaksınız, bizde sizden bu yapacağımız iyiliğin karşılığında oy istiyoruz, oylarınıza talibiz” dedi.

Kaya’nın bu anlamlı konuşması kahvaltıya katılan alevi yurttaşlar tarafından ayakta alkışlandı. Bazı vatandaşlar ise başkan danışmanımız gerçek bir alevi gibi konuştu dediler, bizi iyi anlayan danışman kadar anlamayan ve sorunlarımıza kulak tıkayan Göksu bakalım ayın 23’ünde nasıl bir yol seçecek ve söz verirse sözünü yerine getirecek mi? dediler.    

 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli