Kaya: Usta gibi bir Usta'ya yazık ediyorlar

Kaya: Usta gibi bir Usta

Esenler Atışalan’ının tanınmış esnaflarından ve CHP Esenler belediye meclis üyesi yerel seçimlerinde CHP’den 4. sıra meclis üyesi adayı Atilla Kaya, “Yazık ediliyor hem CHP’ye, hem CHP’nin halk ad?

Kaya: Usta gibi bir Usta’ya yazık ediyorlar

Esenler Atışalan’ının tanınmış esnaflarından ve CHP Esenler belediye meclis üyesi yerel seçimlerinde CHP’den 4. sıra meclis üyesi adayı Atilla Kaya, “Yazık ediliyor hem CHP’ye, hem CHP’nin halk adına muhalefet yapan kanadına, hem de Esenler halkına yazık ediliyor, geleceğimize ve Usta gibi bir Usta’ya yazık ediliyor…

“Bu Adam Kavga Yaparak Siyaset Yapıyor “

Kaya, “CHP ilce başkanı Ütebay, ilce başkanı olmuş ama örgütün başı olamamış. Kendisini alanlarda gören yok, tanıyan yok. Ben yerel seçimler sürecinde kendilerini yerel seçim çalışmalarında görmedim. Bir gün olsun yerel seçim çalışmalarına katılmadı, bize omuz vermedi, partinin broşürünü eline almış birisi değildir. İlce başkanı seçildiği günden bugüne kadar kendileri partililerini birgün olsun aramış sormuş mu? Meclis toplantılarına defalarca katıldım, ancak ilce başkanı meclise neden katılmaz anlamış değilim. Görünmez adam dokunulmaz ilce başkanı gölge adam olmuş, üyeler üzerine baskı kuran, halkla arasına mesafe koyan birsi olmuş.  Şimdi birilerinin ipini çekiyor, en çalışkan partilisine kapıyı gösteriyor. Mustafa Ustayı “masaya yatırmak doğru değildir, masaya yatacak birisi varsa o kişi sayın ilce başkanı olmalı. AKP siyasetinin ve politikalarının karşısında Aslan’lar gibi mücadele veren bir partilisini disipline veren ilce başkanı Esenler’in yararına hangi işlere imza attı. Bir tane olumlu ve ses getiren beyanı olmayan ilce başkanının tek marifeti kavga, sataşma. Bu adam kavga yaparak siyaset yapıyor. Korkutuyor, partiye katılmak isteyen kim varsa bu kargaşanın yaşandığı yerde ne işim var diyor.  CHP’ye oy kazandırmak diye bir düşüncesi olmayan ilce başkanının kafasından geçenleri ve hangi hesaplar içinde olduğunu herkes biliyor. Sayın ilce başkanı esnafla kavgalı, örgütüyle kavgalı, doğa ile kavgalı, varlığı yokluğu belli olmayan birisi.

Esenler’in en seçkin, saygın bir o kadarda bilgili olan ve meclis kürsüsünden konuştuğu zaman dinlemekten haz duyduğumuz meclis üyesi Usta’yı hedef göstermek CHP’ye ve Esenler halkına en büyük saygısızlıktır. Usta, siyasi rant beşinde koşmayan, Esenler halkının yararına olan işlere kafa yoran birisidir. İlce başkanı başka hesaplar içinde olabilir, ancak başkan şunu iyi bilsin, o hesapları bu halk ders düz eder. Yazık ediliyor hem CHP’ye, hem CHP’nin halk adına muhalefet yapan kanadına, hem de Esenler halkına yazık ediliyor, geleceğimize ve Usta gibi bir Usta’ya yazık ediliyor… ”. Bu zihniyet var olduğu sürece CHP’ye iktidarın yolu kapalı, Ütebay’a ise her yol açık, vekil ağabeylerinle kucaklaştı mı her şey hallolmuş zannediyor. Yapma başkan, yanlış yapıyorsun, yanlıştan dönmek erdemliliktir. Usta gibilerini kazanmak ise akıllı adamların işitir” dedi.   



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı