Kastamonululardan Cenazede CHP Esenler İlçe Başkanına YUH'

Kastamonululardan Cenazede CHP Esenler İlçe Başkanına YUH

Esenler’de ikamet eden CHP üyesi Kastamonulu merhume Nezahat Destireci’nin cenazesine katılmayan ve üyelere mesaj çekmeyen CHP Esenler ilçe başkanına ve yönetimine, merhumenin ailesinden ve Kastamonululardan ser

Esenler CHP F. Çakmak Mahalle delegesi Aydın Kartal’ın teyzesi Nezahat Destireci bugün hakka yürüdü. Pandemi önlemleri nedeniyle, evine ve camiye getirilmeyen Nezahat Destireci’nin naaşi Esenler Kemer Mahallesinde kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedildi.
GÖZÜ YAŞLI AİLE, “BÖYLE İLÇE BAŞKANINA YUH OLSUN”
Nezahat Destireci’nin, kızı, damadı, köylülerinin çoğunluğu ve akrabalar CHP’nin kayıtlı üyesi ve Esenler’de en çok nüfusun Kastamonulu olmasına rağmen CHP Esenler ilçe başkanının cenazeye katılmamasına cenazeye katılan CHP’liler “YUH” olsun böyle başkana dediler.




“YUH OLSUN BU KAFATASÇI, MEZHEPÇİ İLÇE BAŞKANINA VE YÖNETİM KURULUNA”
Aile yakınlarından, “bizler ailece CHP’liyiz ve her seçim döneminde merhumenin damadı Aydın Kartal, çocuklarını ve eşini kolundan tutarak sandık başına yazdırdığını biliyoruz, partinin tüm etkinliklerine ve alan çalışmalarına ailecek katıldığını görüyoruz.  Bu kadar emeğin karşılığı bu olmamalıydı. Ailenin bu açılı gününde en azından ailenin açısını paylaşmak için burada olmaları gerekirdi. Kartal ailesi partisine emek veren, yeri geldiğinde sandık başlarında bir oyun bile kaybolmaması için rakip partililerle kıyasıya kavga yapan ailedir. Biliyoruz sayın ilçe başkanının ayrımcı, bölgeci cemaatçi olduğunu ama bu kadarına yuh olsun, yuh olsun bu kafatasçı, mezhepçi ilçe başkanına ve yönetim kuruluna.

“ÜTEBAY ALENİ KARADENİZLİ DÜŞMANLIĞI YAPIYOR”
Bakınız iş için aş için bu aile Ütebay’ın yanına gitmez - gitse de,  Ütebayın mezhepçi kadrosundan, akrabalarından, eşi hanımefendiden ve yöneticilerin akrabalarından sıra bu ve bunun gibi ailelere gelmez. Bari insani görevlerini yerine getirseler. Kendi mezhep’inden, kendi inancından olanlara anında mesaj, yöneticileri ile ve milletvekilleri ile taziyelere katılıyorlar. Kendisinden olmayan partililerine ikinci sınıf  muamele yapıyorlar yani Ütebay bölgecilik yapıyor Ütebay ve yöneticileri aleni Karadenizli düşmanlığı yapıyor.

7-24 Esenler haber olarak merhume kardeşimize Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.



  • Cumartesi 29.7 ° / 20 ° Güneşli
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli