Kartal' Sizlerin sesi olacağım, Esenlerin vekili olacağım'

Kartal

CHP’de ön seçim aday adaylarının tanıtımı tüm ilçelerde olduğu gibi Esenler’de de devam ediyor. Dün gece Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş, Av. Zeynel Öztürk, Eski Büyükşehir Gru

Kartal” Sizlerin sesi olacağım, Esenlerin vekili olacağım”
 
CHP’de ön seçim aday adaylarının tanıtımı tüm ilçelerde olduğu gibi Esenler’de de devam ediyor. Dün gece Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş, Av. Zeynel Öztürk, Eski Büyükşehir Grup Sekreteri Süleyman Kartal katıldılar ve Esenler ilçe örgütünden oy istediler.   
 
Mardin Kızıltepe doğumlu Süleyman Kartal, “Beni bu dönem seçip TBMM gönderirseniz bir daha ki dönem Mardin’de CHP’nin oylarını çoğaltarak meclise 2 vekille gireceğime söz veriyorum. Gittiğim her yerde barış dilinin ne olduğunu en iyi bilenin CHP’liler olduğunu anlatıyorum. Bu ülkede barış sağlanacaksa ve barışa bir katkı sunulacaksa buda CHP bayrağı altında gerçekleşecektir. Beşiktaş da veya Bakırköy de siyaset yapmak, solcuyum demek çok kolaydır. Esenler’de siyaset yapan tüm arkadaşlarıma ve yoldaşlarıma bu onurlu yolda yürüdükleri için öncelikle teşekkür ediyor ve kendilerini kutluyorum.  
 
Hırsız, Arsız ve Rantçılardan, Emekçiler adına, Ezilenler adına, Yetimler adına hesap sormak için İstanbul’un Vekili olacağıma söz veriyorum. Ezilenlerin, Emekçilerin, Devrimcilerin, Atatürkçülerin, Laiklerin sesi, İstanbul'un Vekili olacağıma söz veriyorum. Yine sizlere söz veriyorum Esenlerin sesi olacağım, sizlerin sesi olacağım, Esenlerin vekili olacağım” dedi.








  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli