Karayalçın, Tekstilkent'i ziyaret etti

Karayalçın, Tekstilkent

Tekstilkent’i ziyaret eden CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleriyle bir görüşme yaptı.


Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’ın yanı sıra Milletvekili adayları Cengiz Alp, Yusuf Ergüven,  Özgür Koçak, Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kulak, CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Yüksel Kılıç’ın yanı sıra esnaflar katıldı.



CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın toplantıda Türkiye Merkez Projesini detaylı bir şekilde anlatarak, projenin ülke ekonomisine getireceği faydalar konusunda bilgiler verdi. Daha sonra gazetecilerle özel bir görüşme yapan Karayalçın, “Tekstilkent’te gördüğüm manzara hiç iç açıcı değil, neden burası tam anlamıyla doluluk oranını yakalayamamış bunu da anlamış değilim. Halbuki, buraya gerekli planlama ve destekler yapılsa hem buradaki insanlar mağdur olmaz, hem de ülke ekonomisine katkı sağlanır. Ayrıca Tekstilkent Esenler dahil komşu ilçelerde ikamet eden vatandaşlar için iş imkanı sağlanan bir yer haline getirilebilir.

Buranın doluluk oranının artmamasıyla ilgili tabi ki kafamızda bazı kuşkular var. Önümüzdeki günlerde burası için çok önemli çalışmalar yapacağız. Görevlendireceğim arkadaşlarım bir rapor hazırlayarak bana sunacaklar ve bende gerekli girişimlerde bulunacağım.” Dedi.
 


 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli